Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android 11 problem z controllerami

(Temat utworzony: 05-02-2021 05:27 PM)
5394 Wyświetlenia
Davidofx
Pathfinder
Opcje
Witam. Testował ktoś pada od ps4 lub Xbox na andku 11
Po aktualizacji nie działa mi żaden pad w grach. 
Telefon się łączy ale widzi go jako klawiaturę fizyczna a nie kontroler. 
Ps4 pad nie działa z grami np call of duty mobile 
Xbox elite v2 też nie działa mimo że system go widzi 
Razer rajiu Turnamet edition nie chce się połączyć z bt.
0 Like
16 Odpowiedzi
Davidofx
Pathfinder
Opcje
Nie poto kupiłem telefon za 9tysiecy żeby działały mi wybrane funcje .
Na Z Fold 2 dużo osób gra będac poza domem. oglada filmy itp.
Ciekaw jestem co by powiedział twój mądry syn jak by gra, mu nie zadziałała po aktualizacji systemu hehe tato kup mi konsole bo to jest sprzęt do grania 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jak bym chciał używać telefonu jako telefonu to bym do dziś uzywal Nokii 6310i a nie szajsunga który jest coraz droższy i coraz gorszy .
0 Like
VonMarek
Journeyman
Opcje
Nie robiłem nic specjalnego. Podłączyłem przez BT, odpaliłem gierkę i już :smiling-face: Nie patrzyłem na fora ale może mowa jest tam o innych padach( ps4,xbox one)? Używam S21.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Davidofx wyobraź sobie, że ma konsole. Zarówno Xa jak i PSa.

Oraz dwa dodatkowe PSy,  wersjach limitowanych/kolekcjonerskich. Piszą o takich rzeczach na tych forach?  😂😂😂

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Davidofx
Pathfinder
Opcje
Ja też mam 4 konsole w domu w tym najnowszego series X i wszystkie pady najlepsze jakie są na rynku . I problem dotyczy tego że żaden nie działa po aktualizacji z call of duty . a to jakie masz konsole to nie jest tematem tego posta .
0 Like
jasper69
Student
Opcje
ja używam s10 e i mam to samo po aktualizacji androida 11 nie moge grac w gry takie jak cod bb Racing i inne
0 Like
oSNICKo
First Poster
Opcje
Była aktualizacja dzisiaj nie naprawili tego
0 Like
sebo1266
First Poster
Opcje
A mi pad działa od ps 5 ale prawy drążek nie działa w żadnej grze po tej aktulaizajci
0 Like