Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Z5 puka a smrdi ako spalenina. Tak akoby zoskratovalo nieco v klbe.

(Téma vytvořeno: 28-09-2023 01:57 PM)
191 Zobrazení
cartmanko
Navigator
Možnosti
Ako bezpecne prepravit smrdiaci telefon do servisu v aute? Nejaky tip? Napadol ma hrniec. Kuchtu nemam.
0 Like
9 Odpovědi
cartmanko
Navigator
Možnosti
Odnesene v zeleznej skatuli. Mam cakat cca dva tyzdne.
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Ten hrniec ma dostal 😁,este ze sa nic zle nestalo,snad vam to spravia 👍🏻
Mario13d
Troubleshooter
Možnosti
A vypnúť sa to nedalo? Či aj tak skratovalo?
0 Like
cartmanko
Navigator
Možnosti
Nic sa nedalo. Ono sa to same vyplo a zacalo pukat a smrdiet. V servise povedali ze maju na to kybel s pieskom. :smiling-face:
cartmanko
Navigator
Možnosti
No po tych videach ako taka baterka vie rychlo degradovat a s akym cirkusom...mi nebolo vsetko jedno. Aj v aute som sa to bal mat, radsej som siel na skutri, ze ak by bolo zle hodim to na zem za jazdy... :winking-face:
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
To verim videl som foto kde to buchlo typkovy vo vacku alebo videa z opravovni ako to zblklo 😯
cartmanko
Navigator
Možnosti
Tak uz su to dva tyzdne, pisal som do ESC uz tri krat a ziadna odpoved. Strasny pristup k zakaznikom. 😡
0 Like
cartmanko
Navigator
Možnosti
Ok tak odpisali ze este nie je telefon ooraveny a nezabudli.pripomenut ze na opravu maju 30 dni. Uprimne som cakal, ze ak prinesies ani nie dvoj mesacny, mechanicky neposkodeny telefon ktory skoro zhorel do predajne, podaju mi novy. Zakon hovori, ze reklamacia ma byt posudena hned v odovodnenych pripadoch do 30dni...
0 Like
cartmanko
Navigator
Možnosti
Update. Opravene vraj. Trvalo to 28 dni a bojim sa ho zapnut. Vymeneny displej, baterka, zakladne doskg... vnpodstate len obal ostal.
0 Like