Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zvuk zpráv a oznámení

(Téma vytvořeno: 03-10-2023 08:03 AM)
962 Zobrazení
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Chci se zeptat, jestli zvuk pro zprávy SMS musí mít stejnou intenzitu jako ostatní oznámení? Dost mě otravují všechna upozornění, ty bych ráda úplně ztlumila, ale tím se ztlumi i zvuk příchozí SMS. Jde to nějak upravit??? 
U všech aplikací jsem dala oznámení tichý, jen u SMS zvuky...
Nyní vydává zvuky i když žádné oznámení nepřijde. Asi mě raní pepka. Systémový zvuk mám vypnutý. 

0 Like
8 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

Oznameni jdou nastavovat pro kazdou aplikaci zvlast. Muzete je vsude deaktivovat a nechat si je zaple jenom u SMS. Dela se to pres vlastnosti aplikace a volbu "oznameni" a tam si nastavte zvuk "tichý". Tím se zvukové oznameni dané aplikace vypne.

Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den,  pokud chcete zachovat jen oznámení SMS, nastavte pro všechna oznámení Tichý a pouze v aplikaci SMS si vyberte konkrétní zvuk. Pokud byste chtěla mít několik oznámení z více aplikací, např. WhatsApp, vždy to jde takto po jedné. Kdybyste chtěla mít různé hlasitosti, napadá mě jedině to, že byste si ten zvuk našla na internetu, stáhla, změnila jeho hlasitost a nastavila jakože nový zvuk pro oznámení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
To ano, jen že těch aplikací je spousta...
0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
To tak mám, zprávy mají samostatný zvuk, jde mi o intenzitu zvuku, který když u zpráv ztlumim, tak se ztlumi všechno a naopak. Kdysi dávno to bylo rozlisene na SMS a jine zvuky... teď je to sloučeno 👎
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tady jsem vám nachystal video, jak nastavit změnu hlasitosti pouze pro jedno oznámení:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Tak jsem si prohrála a u všech aplikací dala variantu oznámení tichý, jen u žádoucích zvuk. Pořád mi to pipalo i v noci, když jsem měla nerušit... ach jo. Snad to bude ok. Děkuji 🙂
0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Děkuji
0 Like
jakub34234
First Poster
Možnosti
Dobrý den, byl jsem zvyklý na tón oznámení Jump a Chocolate. Nyní je můj nový telefon xcover 6 pro nenabízí. Mohu je někde stáhnout?
0 Like