Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Z flip 5 overheating and battery

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 04-10-2023 12:06 PM)
449 Προβολές σελίδας
George_antw
Journeyman
Επιλογές
Καλημέρα σε όλους έχω το z flip 5 εδώ και 1 μήνα και παρατηρώ καθημερινά ότι η μπαταρία πέφτει πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται μετά από χρήση του Facebook 10 λεπτών,έψαξα yt κλπ αλλά τπτ.Δεν χρησιμοποιώ κάποια βαριά εφαρμογή που να επιβαρύνει το κινητό και το θεωρώ πολύ κακό.Αγορα από τα public με ασφάλεια στα 1400€
11 Απαντήσεις
George_antw
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα το έβαλα και δεν υπερθεμανθηκε απλά η μπαταρία έπεφτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μόνο με χρήση Google Chrome
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ωραία, αυτό σημαίνει πως κάποια ή περισσότερες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και μαζί πιθανότατα με κάποια που ανοίγεις εσύ πχ το fb που ανέφερες, θέτουν τον επεξεργαστή σε υπερεντατική λειτουργία, με αποτέλεσμα την παραγωγή υπερβολικής θερμότητας. Δεν είναι η μπαταρία που ζεσταίνεται, αλλά ο επεξεργαστής. Η γρήγορη κατανάλωσή της, είναι άλλο θέμα, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην οθόνη, που είναι η πλέον ενεργοβόρα, και μετά σε επεξεργαστή. Κι εμένα την τρώει γρήγορα όσο δουλεύει η οθόνη, αλλά δεν υπερθερμαίνεται το κινητό, εκτός ελαχίστων πολύ σπάνιων εξαιρέσεων, που θα το ζορίσω εγώ εις γνώση μου.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s