Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Z flip 5 overheating and battery

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 04-10-2023 12:06 PM)
432 Προβολές σελίδας
George_antw
Journeyman
Επιλογές
Καλημέρα σε όλους έχω το z flip 5 εδώ και 1 μήνα και παρατηρώ καθημερινά ότι η μπαταρία πέφτει πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται μετά από χρήση του Facebook 10 λεπτών,έψαξα yt κλπ αλλά τπτ.Δεν χρησιμοποιώ κάποια βαριά εφαρμογή που να επιβαρύνει το κινητό και το θεωρώ πολύ κακό.Αγορα από τα public με ασφάλεια στα 1400€
11 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, βάλτο να δουλέψει σε ασφαλή λειτουργία και παρατήρησε αν σου εμφανίζει έτσι πάλι το πρόβλημα. Αν όχι ψάξε ενδελεχώς να βρεις ποια ή ποιες παρασκηνιακές εφαρμογές το προκαλούν. Χωρίς βέβαια να παίρνω το μέρος καμίας εταιρίας, αφού όλες έχουν μειονεκτήματα, τελευταία ανάλογο πρόβλημα εμφάνισαν τα iphones και η apple κατηγόρησε την meta πως η εφαρμογή Instagram, προκαλεί υπερθέρμανση των κινητών της.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Χαχαχαααα η apple κατηγόρησε την meta!!! Ζούμε ωραίες εποχές...
Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή, που το πάει η apple με αυτό το θέμα, τώρα λέει ετοιμάζει Update γιατί βρήκε το πρόβλημα. Αλλά λέει δεν θα ρίξει τις αποδόσεις της συσκευής..🤣😂🤣😂😂
Που είσαι φίλε μου?? Που χάθηκες??? Όλα καλά?
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλά είμαι φιλαράκι μου, αγώνας καθημερινός και τρέξιμο γι' αυτό εξαφανίζομαι για κάποιο διάστημα, αλλά επανέρχομαι πάραυτα 🤣🤣🤣
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν είσαι καλά, όλα τα άλλα παλεύονται!!! Χαίρομαι που σε "ξαναβλεπω"!!
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κι εγώ χαίρομαι, αν και παρακολουθώ το φόρουμ στο παρασκήνιο σαν τις εφαρμογές ένα πράμα 🤣🤣🤣🤣
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
7532
Student
Επιλογές
Οοοοοοοοοο
7532
Student
Επιλογές
Το Σάββατο θα μπορέσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★