Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Z flip 3 folie

(Téma vytvořeno: 19-12-2021 08:07 PM)
3548 Zobrazení
IceBreaker666
Explorer
Možnosti
Dobry den,

Resil tady nekdo uz jestli se da vymenit folie na displej z vyroby? Zaci byt poskrabany asi od prachu a rad bych jej vymenil, ale nikdy nic neni k sehnani od samsungu. Nicmene od jinych znacek neco je, ale samsung zase pise, ze nalapeni tech skel ci folii se narusi ta jejich folie a tim padem se ztrati zaruka 

Predem diky 
17 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,Samsung deklaruje vymenu folie zdarma.urcite bych kontaktoval stredisko a domluvil bych pripadny postup.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @IceBreaker666 

Zkuste kontaktovat jedno z oficiálních servisních středisek společnosti Samsung:

https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

Zde by Vám měli poskytnout informace k výměně fólie 

fajnsnek2
0 Like
IceBreaker666
Explorer
Možnosti
Ahoj, a to je nekde napsane? Tuto informaci jsem nikde nenasel prave. Predem diky
0 Like
IceBreaker666
Explorer
Možnosti
Hezky vecer, pry samsung deklaruje vymenu zdarma jsem se ted dozvedel od uzivatele vyse.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@IceBreaker666 

Zkuste kontaktovat zítra infolinku pro prémiová zařízení Galaxy Z:

https://www.samsung.com/cz/support/galaxy-premier-service/

O výměně zdarma nic nevím, tak Vás nebudu mystifikovat, jako jiní uživatelé. Nepředpokládám,  že to bude zdrarma, ale nebude to devastujici částka.

fajnsnek2
0 Like
IceBreaker666
Explorer
Možnosti
Dekuji zkusim a dam pak vedet. At v tomto vlaknu mame odpoved.
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Stranka ***** neexistuje.takze nez abych vas uvedl v omyl,tak cena vymeny prvni foile,by nemela byt tak razantni.Jak uz bylo receno,pozeptejte se primo na servisni lince
Libb
MegaStar
Možnosti

Zdravím, co jsem to řešil, když jsem měl Fold3, mění to v servisu a cena pro Fold3 je asi 350 Kč. Předpokládám, že pro Flip3 to bude podobné.

Jen mě tedy varovali, že ty fólie nejsou moc dostupné, ale to je už tak 4 měsíce zpátky, tak snad už jsou skladem.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

IceBreaker666
Explorer
Možnosti
Super, to je dobra zprava. Ale teda mohli by se vic starat o servis, kdyz kupujeme vcelku drahe mobily ze. Ale diky mam predstavu aspon.
0 Like