Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Počítadlo cyklů baterie

(Téma vytvořeno: Středa)
117 Zobrazení
wollnas
Explorer
Možnosti
Zdravím,

nevíte jak funguje počítadlo cyklů baterie? Myslel jsem si, že když si člověk nastaví maximální ochranu baterie a nabíjí například na 85%, tak se to nepočítá jako ukončený cyklus. 

Ale dle informací u baterie vidím, že počítadlo narůstá. Ne po každém nabití, ale tak jednou za 2-3 nabití dle pozorování. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @wollnas 

mělo by to být tak, že se sleduje počet úplných nabíjecích cyklů, které baterie prodělala. Jeden nabíjecí cyklus se obvykle počítá jako vybití a nabití baterie z 0% na 100% či ekvivalentní množství, například dvě 50% vybití.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @wollnas 

mělo by to být tak, že se sleduje počet úplných nabíjecích cyklů, které baterie prodělala. Jeden nabíjecí cyklus se obvykle počítá jako vybití a nabití baterie z 0% na 100% či ekvivalentní množství, například dvě 50% vybití.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @wollnas 

toto počítadlo pracuje se statistikami jednotlivých článků, kdy kontroluje rovnoměrné opotřebení všech článků v baterii aby došlo k jejich rovnoměrnému nabíjení a vybíjení - počet cyklů se tudíž nerovná počtu nabíjení Vašeho telefonu. 

fajnsnek2
Elvis1997
Pathfinder
Možnosti
Mám Samsung S24 Ultra, kde toto počítání cyklů najdu?
0 Like
wollnas
Explorer
Možnosti
Je to v menu informace o baterii, ale u Foldu 5 jsem tam tohle info ještě neměl. 1753906532716.jpg
0 Like
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Po aktualizaci na Android 15 u S24 Ultra ta položka nebyla v menu dostupná, ale to bylo někdy kolem února když jsem ještě S24U měl, zda se něco od té doby změnilo musí říci nějaký majitel. Nastavení -> Baterie -> Informace o baterii

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 4), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like