Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Neostre fotky na bazosi

(Téma vytvořeno: 02-12-2023 04:22 PM)
575 Zobrazení
MiroslavKorfant
Journeyman
Možnosti
Dobrý večer. Stále pridávam inzeráty na bazos. Na fotkách si dám dosť záležať. Prešiel som z Apple na Flip 4. Problém je, že fotky na bazos fotene z flip 4 sú dosť neostre. Škaredé. Posielam fotku z bazosu a fotku z galérie 

image

Bazos foto

image

Originál z galérie. 

Za pomoc ďakujem 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
MiroslavKorfant
Journeyman
Možnosti
Skúsil som niečo. Pôvodne nahrávam inzeráty cez aplikáciu bazos. Teraz som nahral fotky cez web a sú super

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,myslim ze bazos fotky zmensuje a tym sa zhorshuje kvalita,pri niektorych zariadeniach/fotkach to zhorsenie vidiet viac
MiroslavKorfant
Journeyman
Možnosti
Zdravím, to ma nenapadlo každopádne v inzeráte to vyzeráte strašne
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Aj ked fotku na inzerati otvorite? Skuste ju otvorit a ulozit,uvidite rozlisenie..Oni tam maju post procesing
0 Like
MiroslavKorfant
Journeyman
Možnosti
Áno aj
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Skusal som to a povodna fotka ktora ma pred nahratim na bazos rozlisenie 3000x4000 ma na bazosi rozlisenie 900x1200...A tam bude ten problem pri znizovani rozlisenia sa zrejme tie detaily ako napr v tomto pripade hlavne na teproduktoroch pokazia
0 Like
Řešení
MiroslavKorfant
Journeyman
Možnosti
Skúsil som niečo. Pôvodne nahrávam inzeráty cez aplikáciu bazos. Teraz som nahral fotky cez web a sú super
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Tak super aj tak nakoniec je chyba u nich a spracovani fotiek.Nieke moznost v aplikacii bazos zmenit kvalitu nahravanych fotiek? Ja pouzivam vyhradne web
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekný den Miroslav,váčšinou na inzertných portáloch prebieha komprimacia fotografie,kvóli nezahlteniu portála velkými subormi.S tÿm asi nič neurobíte.Je možné ,že prvý inzerat sa zobrazí oki.Ale pri topovaní to bude pravdepodobne upravené 😉🖐
0 Like
MiroslavKorfant
Journeyman
Možnosti
Písal som hore, že problém bol v aplikácii bazos
0 Like