Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkční VoLTE

(Téma vytvořeno: 07-10-2024 04:13 PM)
333 Zobrazení
Kosák
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, přešel jsem na Z Flip 6 z S21U. Na původním telefonu mi VoLTE slapalo úplně bez problémů ale na novem telefonu v nastaveni mobilní sítě, možnost zapnout VoLTE chybí.

Dnes jsem nechal u T-Mobile 2x kontrolovat nastavení a v obou případech jsem dostal odpověď, že VoLTE je zapnuté od roku 2021.

Funguje někomu VoLTE na z Flip 6?

Diky
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Kosák
Pathfinder
Možnosti
A teď už to zase jde. Tak já nevím.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
18 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Moznost zapinat/vypinat VoLTE byla z OneUI pred casem odebrana.
0 Like
Kosák
Pathfinder
Možnosti
Dobře a jak to teda zapnu?
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Zapne vam to operator. Pokud vam rekl, ze to mate aktivni, tak mate.
Z ceho soudite ze vam to nefunguje?
0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Mě u Vodafone funguje ☺️
0 Like
Kosák
Pathfinder
Možnosti
Soudil jsem podle toho, že když jsem telefonoval tak mi nešel internet. Nicméně to Teď začalo fungovat 😮😂😊
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Co vím tak internet se vždycky vypínal kvůli snížení záření na hlavu během telefonu.
0 Like
Kosák
Pathfinder
Možnosti
To je nesmysl, takový telefon by mi byl k ničemu. Výhoda VoLTE je to, že můžete mít funkční internet během hovoru.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Já nevím co vy, ale nepotřebuji nic stahovat během hovoru. Tím že je telefon přinejmenším na (obou stranách už) na LTE sítí, tak je zvuk čistý a ostrý. To jen skrblíci volají přes WiFi nebo datové karty.
0 Like
Kosák
Pathfinder
Možnosti
Tak jsem třeba rád, když se mi během hovoru přepočítává trasa v autě. Jsem rád, že můžu přijmout fotku na WhatsApp a diskutovat s kolegou technicky problém, jsem rád, že když si udělám Hotspot na telefonu a pracuje na notebooku tak můžu telefonovat.
0 Like