Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Z Fold3 / Galaxy Z Flip3 - care sunt părerile voastre?

(Subiect creat la: 03-09-2021 10:48 AM)
15588 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

A trecut ceva timp de când au fost lansate noile telefoane Galaxy Z Fold3 5G  și Galaxy Z Flip3 5G . Presupun că ați apucat să citiți review-uri despre aceste telefoane, să vedeți analize și clipuri video în care au fost întoarse pe toate părțile și studiate până la ultimul detaliu.

Trebuie să vă fi făcut o părere despre aceste telefoane și am dori să o aflăm și noi. Prin urmare, vă invităm să lăsați un comentariu despre unul dintre aceste telefoane (sau despre amândouă), în care să ne spuneți care este impresia voastră, cum apreciați noile produse în comparație cu alte modele.

005_galaxyzfold3_5g_phantomblack_openback.jpg005_galaxyzflip3_5g_cream_l30_table_top.jpg

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
76 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Eu sunt foarte incantat de noile modele lansate! Chiar eram curios cu ce inovatii o sa reuseasca Samsung sa ne impresioneze. Faptul ca acum telefoanele vin cu certificare IPX8 este incredeibil. Cine s-ar fi asteptat ca o sa vedem un telefon pliabil rezistent la apa?

Am avut in teste generatia anterioara a Flip-ului si mi-a placut destul de mult. Unul din lucrurile care m-a enervat a fost luminozitatea display-ului. Se pare ca de anul acesta s-a rezolvat si acest aspect (pe langa alte cateva).

Urmeaza sa primesc in teste ultima generatie de Flip si o sa pot face o comparatie directa intre aceasta generatie si cea anterioara. Abia astept! 😆 
Revin atunci cu mai multe detalii, intr-o postare separata.

N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Salut , din ce am văzut este rezistent la stropii de apa , nu îl băgăm în piscina ... foarte tare telefonul, dar nu m as putea obișnui cu acea cuta . Sigur minus pt mine este acea cuta , în rest este formidabil . Zi faina tuturor !
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu, nu, ai inteles gresit. Citeste mai multe aici: https://hollandshielding.com/IP-Rating-Chart?gclid=CjwKCAjwj8eJBhA5EiwAg3z0m6DZ1WUPoEFIiNgAkGjV-gl-l...

Legat de cuta, am avut exact aceeasi parere ca si tine pana am folosit telefonul. L-am avut in jur de o saptamana si dup.a prima jumatate de zi, nici nu am mai observat cuta. Te obisnuiesti foarte repede cu ea si nu e deloc deranjanta (de exemplu, bretonul de pe iPhone ma deranjeaza mult mai mult decat cuta de pe flip).

N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Am folosit fold 2 , aproape 4 luni , și nu m am putut obișnui cu ea . De asta am rămas pe note 20 ultra .
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ah, am inteles. Nu stiu exact cum e pe fold, pe flip nici nu m mai observat-o. 

N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Pe flip nu am umblat și nici nu am avut curiozitatea ca nubeste un telefon pt mine , fold ul ma fascinează ca telefon dar cuta aia ma terorizează 🤣🤣, când ma uitam la ceva doar cuta îmi sarea în ochi .. îți distrage atenție (mie unul da ) în rest este wow din price punct.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cel mai probabil, la următoarea versiune, cuta va dispărea sau va fi redusă considerabil. Oricum, Samsung a făcut progrese incredibile în materie de telefoane pliabile.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
zapat
Pathfinder
Opțiuni
Am un Z Flip 3 nu e waw , e de fiță ca și camere se putea mai mult . Se inferbanta foarte repede. În rest de zi cu zi merge.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E clar ca bateria si camerele nu sunt punctul lui forte. Vine cu ultimul procesor SnapDragon, nu ma asteptam sa se incalzeasca. 

N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Toate se încălzesc, ca este Snapdragon sau exynos , toate se încălzesc ...
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ce crezi, A52 5G nu prea se încălzește așa cum spui, e adevărat și faptul că nu prea îl "forzjez" foarte mult, ptr asta am alt dispozitiv Samsung, îl folosesc regulamentar în fiecare zi. 🙂 ( știu ca nu are legătură cu Z Flip-ul dar totuși)
0 Aprecieri
zapat
Pathfinder
Opțiuni
După 10 min de folosire și camera și alte aplicații frige de spui ca acum bubuie.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am avut Flip 5G si nu am sesizat sa se incalzeasca. 
O sa testez cand imi ajunge Flip 3, chiar sunt curios.

zapat
Pathfinder
Opțiuni
Te rog.
zapat
Pathfinder
Opțiuni
Și lasa și mie un răspuns la concluzia ta. Și o soluție după.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
O sa iti trimit link cu review-ul după ce il postez.
zapat
Pathfinder
Opțiuni
Ok. Ms frumos.
dg50
Journeyman
Opțiuni
Am un z flip 3 din luna august. M-am obișnuit imediat cu cuta, iar de încălzit nici vorba!
Singurul inconvenient este bateria.
În rest un telefon excelent, inclusiv prețul actual.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu il tin in 60 de Mhz si bateria ma tine foarte bine. Recomand... nu stiu cat continut care sa merite cei 120 Mhz " consumam" . Depinde si de preferintele fiecaruia, desigur.

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Eu am avut la test z fold 2, care mi-a placut enorm, desi iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu el. Cum am spus si in review, m-au deranjat anumite aspecte care acum cu generatie a treia par sa se fi imbunatatit/remediat.