Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie Z Flip 3

(Subiect creat la: 23-08-2022 12:56 PM)
2037 Vizualizări
Immortale
Pathfinder
Opțiuni
De o luna ma chinui sa schimb folia sotiei mele la Z FLIP 3 (cand folia abia incepuse sa se dezlipeasca), Samsung Plaza imi tot spune ca nu e pe stoc, sau daca au in doua zile se epuizeaza, asta inseamna ca se aduc doar doua-trei folii fiindca nu cred ca atunci ca vin foliile nu se mai face si altceva decat Flip...daca apar probleme la display nu este normal sa cer telefon nou? Fiindca din cauza lor a ajuns in halul asta, nu dun cauza mea! Mi se pare o mare nesimtire si dezamagire acest lucru...

image

image

19 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu ți-as recomanda sa îl duci în service la cel de la Apaca.
Ps: poate e nevoie și de backup înainte, sa nu cumva sa îl și reseteze
0 Aprecieri
Immortale
Pathfinder
Opțiuni
Pai acolo il si duc, dar tot timul ma lovesc de acelasi raspuns: Nu avem folii pe stoc!...
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ahh scuze, m-am gândit la Plaza Romania. Insista, eventual programare sau email (sa ai ceva în scris), dacă nu, reclamanție la ANPC. Pana la urmă produsul e cam nefuncțional tocmai pentru ca uzura normala duce la asta, ceea ce din punctul meu de vedere este o problemă din fabricație.
Immortale
Pathfinder
Opțiuni
Sa insist, insist de o luna, dar cred ca reclamatia la ANPC devine din pacate cea mai valabila...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Si nu pot cei din service sa iti faca o programare si sa tina o folie pentru tine?

Immortale
Pathfinder
Opțiuni
Mi s-a spus ca din pacate nu...
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Întreabă poate de o programare sau dacă nu il trimiți la garanție dacă încă are și în teorie ar trebui sa primești alta folie ori alt telefon (trebuie back up oricum inainte)
Immortale
Pathfinder
Opțiuni
Nu se poate face programare, doar sa sun eu din cand in cand a fost raspunsul lor, iar partea cu garantia nu este valabila fiindca folia este considerata consumabil, daca se strica o platesti... nu ma deranjează asta, dar nici sa astept pana mi se distruge ecranul din cauza gunoaielor adunate de lipiciul de pe folie...
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Este naspa cum sunt trate telefoanele fold și flip 😕
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Alt telefon nu vei primi niciodata , politica inlocurii telefonului este cu totul alta , trebuie sa stea un anumit timp in service care se calculeaza din zilele garantiei . Ar trebui sa stea in service ceva de gen 90 zile ca sa poata fi inlocuit , traim in Romania deci i ati adio la schimbare telefon . Zi buna sa ai !
0 Aprecieri
Immortale
Pathfinder
Opțiuni
Dar nici nu vreau alt telefon, nu am spus, asa ceva
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Citeste ce ai scris "daca apar probleme la display nu este normal sa cer telefon nou?" ....
Immortale
Pathfinder
Opțiuni
In cazul deteriorarii ecranului da, dar in momentul de fata nu se pune problema si sper nici sa nu se ajunga la asa ceva...
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Doar display-ul ti l schimba nu si telefonul... este o politica aparte pt schimbare telefon in timpul garantie care se gaseste pe site-ul ANPC 😉 . Zi buna !
Immortale
Pathfinder
Opțiuni
Miercuri am reusit într-un final sa schimb folia. Costul a fost 130 lei, nu au fost probleme la display din cauza mizeriei adunate sub folie20220905_202349_23117_1662398629.jpg
0 Aprecieri
Nycjit
Apprentice
Opțiuni

Imi poti spune de unde ai achizitonat/schimbat folia? sunt din Brasov, mersi

0 Aprecieri
Immortale
Pathfinder
Opțiuni
Mi-a fost schimbată contracost la service-ul din București Samsung Plaza, din ce stiu eu, poti suna la ei si poti trimite telefonul in service prin curier, bineînțeles tot contracost
0 Aprecieri
Nycjit
Apprentice
Opțiuni

Complicat sa trimiti telefonul, iar la telefonul service-ul din Bucuresti nu raspunde nimeni.

0 Aprecieri
Nycjit
Apprentice
Opțiuni

Multumesc de raspuns!