Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie ecran interiot z fold 4

(Subiect creat la: 28-02-2024 01:54 PM)
290 Vizualizări
Ryuk25
Explorer
Opțiuni
Buna ziua, mi s a dezlipit folia interioara la telefon , am fost la singurul service autorizat esd pitesti sa mi schimbe folia si mi au zis ca trebuie trimis la bucuresti si ca dureaza o saptamana ... nu mi s a parut ok varianta citind si ca au multe recenzii negative am luat hotararea sa ma duc personal la bucuresti sa o schimb. Imi puteti recomanda un service samsung bun in bucuresti unde sa ma duc sa o schimb? multumesc!
6 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Uită-te pe aceasta lista: https://www.samsung.com/ro/support/service-center/
Eu am schimbat bateria la un note 10+ in Băneasa shopping City din București. Am fost foarte mulțumită de acel service.
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Pe bulevardul Iuliu Maniu. Dar întâi de toate sunați sa vedeți dacă are folie
law
Helping Hand
Opțiuni
Salutare,
Acolo am fost și eu,fără sa sun în prealabil și mi-au schimbat folia în aproximativ o ora(am stat acolo),fără niciun cost suplimentar întrucât telefonul era în garanție. Mi-au zis ca ulterior va trebui sa achit această folie dacă se deteriorează, nu am întrebat costul.
0 Aprecieri
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
La flip4 costa 150 lei ( folia + montaj)
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

In Baneasa Shopping City exista unul la care am fost in cateva randuri, de  fiecare data prompt si rapid. DAR iti recomand sa suni inainte sa te asiguri ca au pe stoc folia. Daca piesa este pe stoc se face in max 1 ora, te plimb prin mall si gata...daca insa nu o au va dura ceva.

https://www.samsung.com/ro/support/samsung-plaza-baneasa/

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Am schimbat-o și eu la foldul meu 4, în Băneasa cu apel pentru verificarea stocului in prealabil. A durat 10-15 min. Eu personal as da o fugă până-n Băneasa decât sa stai o săptămână fără el👍. Also, prima schimbate de folie se face pe garanție
0 Aprecieri