Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Fold 4

(Subiect creat la: 27-07-2023 01:25 PM)
1888 Vizualizări
JerryG
Explorer
Opțiuni
Salut, am un fold 4 din august anul trecut și azi nu se deschide complet cum ar fi, la 180 de grade, cumva la 170 de grade se cam deschide.
De azi mi sa întâmplat asa și pe balama când am pliat telefonul, a rămas o chestie, un punct mai lipicios pe balama, am pliat și replicat după ce am șters balamaua.
Ce pot face? A mai trecut cineva prin asa ceva? Mulțumesc 
16 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Recomand sa mergi la un service autorizat Samsung pentru verificări. A avut vreun șoc?
JerryG
Explorer
Opțiuni
Nu, de când îl am nu l-am scăpat sau lovit vreodată
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mai ai garanție? Poți merge cu el într-un service autorizat Samsung pentru verificări. Posibil sa se fi defectat balamaua. Aici sunt centrele autorizate Samsung: https://www.samsung.com/ro/support/service-center/
Dacă nu ai un centru service autorizat Samsung in zona ta, poți trimite telefonul prin curier.
JerryG
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc, am luat legătura cu ei și au zis sa ma duc într-un centru
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Dacă zici ca nu ai scăpat telefonul pe jos, este clar ca problema nu este din vina ta.
Recomandat ar fi sa mergi cât mai rapid cu el în service sau sa-l repari pe baza garanției.
Bafta!
0 Aprecieri
AlexS01
Student
Opțiuni
Salut. Identic am patit si eu astazi, telefonul are 6 luni, fara cazaturi, trantituri, a aparut ceva lipicios pe balama, zici ca, curge ceva din el, si nu se mai deschide complet.
0 Aprecieri
JerryG
Explorer
Opțiuni
Am fost la service in București și au înlocuit totul
m4rius76
First Poster
Opțiuni
Salut
La care centru ai fost? Și la mine, după 1 an, nu se mai deschide 180 grade... Dar la cel din Băneasa mi-au spus că durează câteva zile, nu se aplica service 1h
Mulțumesc frumos
0 Aprecieri
AlexS01
Student
Opțiuni
In garantie? Cat timp a durat?
0 Aprecieri
JerryG
Explorer
Opțiuni
Da în garanție, 1 ora și un pic a durat toată reparația
0 Aprecieri
gagamam
First Poster
Opțiuni
In service ul din Bucuresti, apaca?
0 Aprecieri
JerryG
Explorer
Opțiuni
La cel de pe Iuliu Maniu, Samsung Customer Service Plaza
0 Aprecieri
gagamam
First Poster
Opțiuni
Pai si au avut piesele pe stoc ?? Ca am luat un bon de informare si mi -au zis ca nu imi poate spune exact daca dureaza 1 ora sau 3-4 zile..depinde de piese daca le are sau nu pe stoc..penibil..parca n ar mai fi clienti cu astfel de problema...sincer as vrea sa mi l faca intr o ora...
0 Aprecieri
gagamam
First Poster
Opțiuni
Late fw: au avut pe stock piesele, nici o ora nu a durat!! Mi au recomandat husa care sa astupe balamaua
0 Aprecieri
Members_J36pS6i
First Poster
Opțiuni

Salut, si eu am patit la fel doar ca la service au spus ca a fost lovit si ca nu intra pe garantie, este adevarat ca este putin atins dar asta s-a intamplat acum 6 -7 luni si sigur nu are treaba cu faptul ca nu se mai deschide, mai mult decat atat, si folia de protectie a ecranului mare s-a dezlipit si ghiciti ce... nu se poate schimba decat daca se deschide telefonul iar la 180 dgr. Lux la Samsung! felicitari ca tocmai ati mai pierdut un client...

0 Aprecieri
IonDiana123
First Poster
Opțiuni
La fel am pățit și eu. Îmi poți spune, te rog, ti-au acordat garanție după reparație peste timpul ramas? Eu mai am un an și doua luni de garantie.. Probleme multe cu foldul în general... Pozele din ce în ce mai urate după fiecare update. Dezamăgită total, inclusiv la TV. Mi-au picat pe rand după ce au ieșit din garanție, la 3 ani... Zici ca au fost setate...
0 Aprecieri