Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Flip 4 při zavření se vypne

(Téma vytvořeno: 16-10-2023 05:41 AM)
2115 Zobrazení
Members_gBpsvUk
First Poster
Možnosti

Dobrý den, mám problém z Flip 4 když ho zavřu, telefon se vypne. Dělá to pořád. Je nějaká rada? Moc děkuji Radek

0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jako úplně vypne, že se na něho pak nedá ani dovolat? To rozhodně není normální. Zkuste nejdřív telefon restartovat do bezpečného režimu a zkuste to v něm. Pokud to bude dělat i tam, je to nejspíše hardwarový problém a bude třeba servis. Pokud se to v bezpečném režimu neprojeví, je to problém software a nejjednodušší asi bude udělat tovární reset, neobnovovat zálohu a instalovat aplikace postupně a průběžně zkoušet, jestli se problém s nějakou apliakací nevrátil.

Do bezpečného režimu se dostanete následujícím způsobem:

1. Stiskněte tlačítko na Zapnutí telefonu a zvolte Restartování.
  2. Vyčkejte, než se telefon vypne. Jakmile se na displeji objeví logo Samsung, stisknete tlačítko na snížení hlasitosti a držte ho do té doby, než se telefon zapne a v levém rohu se objeví nápis Nouzový režim.
  3. Aplikace, které v tomto režimu není možné použít, zašednou.
  4. Zpět do standartního režimu se dostane tak, že telefon znovu restartujete. Aplikace, třetích stran se Vám tím znovu zpřístupní.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Members_kLoHIaS
First Poster
Možnosti

Dnes 18.10.2023 . Flip 4. zakoupeno 8.2022. Ten samý problém, jakmile se telefon zavře, zaklapne, tak se v tomto stavu sám vypne. Baterka se po zapnutí velice rychle vybíjí.

0 Like
Members_kLoHIaS
First Poster
Možnosti

návod nepomohl. 

0 Like
Janyčka
First Poster
Možnosti
Dobrý den, mám samsung z flip 3 a nejde mi vůbec vypnout. Nějaká rada prosím?
0 Like