před 2 týdny - naposledy upraveno Pondělí (kým) Viktor-F
Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy Buds3.
Co tě na zařízení nadchlo, co by mohlo být lepší a jak ti vyhovuje při každodenním používání?
Napiš nám do 31. 8. 2025, jaké jsou tvé první dojmy nebo zkušenosti z používání právě tady do komentáře s obsahem minimálně 200 znaků, zaregistruj recenzi přes aplikaci Samsung Members v sekci Výhody. Po dokončení registrace, provedení její kontroly a schválení bonusu nejrychlejším uživatelům, zašleme e-mail s postupem, jak za sdílenou zkušenost získat odměnu.
Všechny podrobnosti najdeš na stránce akce:
🇨🇿 https://www.novysamsung.cz/recenze-foldables7
🇸🇰 https://www.novysamsung.sk/akcia/recenzie-fold-flip
Těšíme se na tvoje postřehy. Recenze pomáhají ostatním s výběrem zařízení, a právě tobě mohou přinést skvělou odměnu.
Pátek
Samsung Galaxy Watch 8 Classic mě na první pohled zaujaly svým elegantním designem a kvalitním zpracováním. Otočná luneta je skvělý prvek, který usnadňuje ovládání. Hodinky se pohodlně nosí a na ruce vypadají skvěle. Zatím jsem vyzkoušel jen základní funkce, jako je měření tepu a notifikace z telefonu, ale už teď jsem nadšený. Těším se, až prozkoumám všechny možnosti, které tyto chytré hodinky nabízejí.
Pátek
Pořídil jsem si nový Samsung Galaxy Z Fold7 16GB/1TB Jetblack a jsem z toho naprosto unešený. Měl jsem před tím starý model Samsungu Galaxy A71, který mi splnil už svoji službu a chtěl jsem vyzkoušet něco nejnovějšího. Ale tohle jsem fakt nečekal, naprostá technologická revoluce. Samsung Fold7 je super tenký, hodně svižný, všechno tam lítá naprosto skvěle. Překvapil mě, jak je i poměrně lehký a drží se dobře v ruce. Foťák a kamera pro mě maximálně dostačující, oproti A71 je to neuvěřitelný skok. Největší vychytávka pro mě, že jde rozložit a je to jak mini tablet – strašně dobře se na tom surfuje a scrolluje. Moc mi vyhovuje, že pracovní plocha jde rozdělit na více ploch, to je naprosto geniální. Pořizovací cena telefonu sice není nejlevnější, ale člověk musí počítat s tím, že naprostá novinka něco stojí, a vůbec těch peněz nelituji – super vychytaná mašina. Telefon jsem zakoupil přes Mobilní Pohotovost, vše proběhlo bez problému a rychle, o všech korcích mě pravidelně informovali pomocí emailu, mají profesionální služby a přístup, není co vytknout.
Pátek
Pátek
Galaxy Z flip 7 zakoupený v předprodeji, verze 512GB, modrá. Telefon je lehký,dobře se drží,je krásně zpracovaný, působí opravdu prémiovým dojmem. Kloub jde hladce a přitom je pevný,nikde se neviklá, ohybová rýha na displeji není prakticky patrná.Vnější displej až k okrajům.Po přidání MultiStar není problém zobrazit jakékoliv aplikace i na vnějším displeji. Super!!! Negativa jsem zatím nezjistil.
Pátek
Pořídil jsem si nový Samsung Galaxy Z Fold7 16GB/1TB Jetblack a jsem z toho naprosto unešený. Měl jsem před tím starý model Samsungu Galaxy A71, který mi splnil už svoji službu a chtěl jsem vyzkoušet něco nejnovějšího. Ale tohle jsem fakt nečekal, naprostá technologická revoluce. Samsung Fold7 je super tenký, hodně svižný, všechno tam lítá naprosto skvěle. Překvapil mě, jak je i poměrně lehký a drží se dobře v ruce. Foťák a kamera pro mě maximálně dostačující, oproti A71 je to neuvěřitelný skok. Největší vychytávka pro mě, že jde rozložit a je to jak mini tablet – strašně dobře se na tom surfuje a scrolluje. Moc mi vyhovuje, že pracovní plocha jde rozdělit na více ploch, to je naprosto geniální. Pořizovací cena telefonu sice není nejlevnější, ale člověk musí počítat s tím, že naprostá novinka něco stojí, a vůbec těch peněz nelituji – super vychytaná mašina.
Pátek
Přejít na Samsung Fold 7 je zážitek, který změní váš pohled na mobilní telefony. Můžu s naprostou jistotou říct, že Fold, ať už mluvíme o kterékoliv aktuální generaci, je *neuvěřitelně lehký a tenký* na to, co všechno nabízí. Je to prostě *super*!
Když se poprvé dostanete do ruky s Foldem, okamžitě ucítíte tu odlehčenost a eleganci. Samsung od prvních generací neustále pracuje na optimalizaci designu a snižování hmotnosti, a je to znát. Ten pocit, kdy máte v kapse telefon, který se rozloží do téměř tabletové velikosti, ale přitom není nijak zatěžující, je prostě jedinečný. Je to mistrovské dílo inženýrství, které dokonale kombinuje mobilitu smartphonu s prostorem tabletu.
Nejenže je lehký a tenký, ale celý dojem z používání je prostě super. Ten obrovský vnitřní displej je revoluční. Ať už si prohlížíte fotky, sledujete filmy, nebo pracujete s více aplikacemi najednou, zážitek je naprosto pohlcující. Multitasking nikdy nebyl snazší a efektivnější. Můžete mít otevřené dvě, nebo i tři aplikace vedle sebe a přepínat mezi nimi bez jakéhokoli zaváhání. To je něco, co na běžném smartphonu prostě nezvládnete tak pohodlně.
Ať už jste kdokoli a děláte cokoli, Samsung Galaxy Z Fold je prostě super volba. Je to telefon, který posouvá hranice a nabízí nekompromisní výkon v kombinaci s revolučním designem. Je to víc než jen telefon, je to nástroj pro práci, zábavu a kreativitu, který se vám snadno vejde do kapsy.
Pátek
Tak jsem se po letošním uvedení novinky Fold7 rozhodl opět novinku zakoupit a osahat si letošní inovace na vlastní kůži.
Musím přiznat, že jsem byl nejprve, po únicích informací, ještě před uvedením telefonu malinko skeptický. Ale je to opravdu velká změna a krok kupředu. Nádherně tenké tělo, hlavní fotoaparát z 25 Ultry a hlavně celková úprava rozměrů displejů. Perfektně padne do ruky a dá se konečně pracovat i na zavřeném telefonu. Vnitřní kamera je letos přiznaná a je průstřel vidět, ale za mě to není problém. Člověk si na to zvykne a vůbec to neobtěžuje, stejně jako malá prohlubeň na vnitřním displeji.
Co malinko zamrzí je absence možnosti využít s-pen (pravděpodobně daň za tenké tělo). A co bych ještě vypíchnul, je malinko komplikovanější otevírání telefonu, než se malinko rozchodí, ale dá se najít ten správný grif, pak už je to o.k.
A poslední věc jsou pouzdra, to je kapitola sama pro sebe, letos to Samsung vymyslel šalamounsky a začal dodávat kryty pouze na zadní část a k tomu přidává fólie na přední displej. No, já za sebe jsem z toho malinko po..., protože jakmile s ním někde malinko klepnu, obávám se, že bude tato havárie ihned evidentní. Tak uvidíme, co ještě trh nabídne. Jinak za mě letos opravdu velká jednička a konečně změna, za kterou se vyplatí si připlatit.
Pátek
Pátek
Pátek
Získejte rychlou odbornou pomoc s vyhrazenou podporou přesně tehdy, když ji nejvíce potřebujete
Zjistit více