Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Recenze Galaxy Z Fold7, Z Flip7 nebo Z Flip7 FE

(Téma vytvořeno: Pátek)
38 Zobrazení
CommunityBlogger
Samsung Official
Možnosti

banner fold.jpg

Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy Buds3.

Co tě na zařízení nadchlo, co by mohlo být lepší a jak ti vyhovuje při každodenním používání?

Napiš nám do 31. 8. 2025, jaké jsou tvé první dojmy nebo zkušenosti z používání právě tady do komentáře s obsahem minimálně 200 znaků, zaregistruj recenzi přes aplikaci Samsung Members v sekci Výhody. Po dokončení registrace, provedení její kontroly a schválení bonusu nejrychlejším uživatelům, zašleme e-mail s postupem, jak za sdílenou zkušenost získat odměnu.

Všechny podrobnosti najdeš na stránce akce:

🇨🇿 https://www.novysamsung.cz/recenze-foldables7

🇸🇰 https://www.novysamsung.sk/akcia/recenzie-fold-flip

Těšíme se na tvoje postřehy. Recenze pomáhají ostatním s výběrem zařízení, a právě tobě mohou přinést skvělou odměnu.

230 Odpovědi
Renefold
First Poster
Možnosti

Samsung Galaxy Watch 8 Classic mě na první pohled zaujaly svým elegantním designem a kvalitním zpracováním. Otočná luneta je skvělý prvek, který usnadňuje ovládání. Hodinky se pohodlně nosí a na ruce vypadají skvěle. Zatím jsem vyzkoušel jen základní funkce, jako je měření tepu a notifikace z telefonu, ale už teď jsem nadšený. Těším se, až prozkoumám všechny možnosti, které tyto chytré hodinky nabízejí.

0 Like
Members_0FoxexH
Student
Možnosti

Pořídil jsem si nový Samsung Galaxy Z Fold7 16GB/1TB Jetblack a jsem z toho naprosto unešený. Měl jsem před tím starý model Samsungu Galaxy A71, který mi splnil už svoji službu a chtěl jsem vyzkoušet něco nejnovějšího. Ale tohle jsem fakt nečekal, naprostá technologická revoluce. Samsung Fold7 je super tenký, hodně svižný, všechno tam lítá naprosto skvěle. Překvapil mě, jak je i poměrně lehký a drží se dobře v ruce. Foťák a kamera pro mě maximálně dostačující, oproti A71 je to neuvěřitelný skok. Největší vychytávka pro mě, že jde rozložit a je to jak mini tablet – strašně dobře se na tom surfuje a scrolluje. Moc mi vyhovuje, že pracovní plocha jde rozdělit na více ploch, to je naprosto geniální. Pořizovací cena telefonu sice není nejlevnější, ale člověk musí počítat s tím, že naprostá novinka něco stojí, a vůbec těch peněz nelituji – super vychytaná mašina. Telefon jsem zakoupil přes Mobilní Pohotovost, vše proběhlo bez problému a rychle, o všech korcích mě pravidelně informovali pomocí emailu, mají profesionální služby a přístup, není co vytknout.  

0 Like
karelmull
First Poster
Možnosti
Samsung Galaxy Z Flip 7 přináší elegantní design s tenčím pantem a větším vnějším displejem pro pohodlnější ovládání. Zlepšila se výdrž baterie i efektivita chlazení. Oproti předchozí generaci působí svižněji a vyzráleji. Ve srovnání s konkurencí si drží prémiové zpracování a špičkový uživatelský zážitek. Můžu jen doporučit!
0 Like
Members_Rjd9zpM
First Poster
Možnosti

Galaxy Z flip 7 zakoupený v předprodeji, verze 512GB, modrá. Telefon je lehký,dobře se drží,je  krásně zpracovaný, působí opravdu prémiovým dojmem. Kloub jde hladce a přitom je pevný,nikde se neviklá, ohybová rýha na displeji není prakticky patrná.Vnější displej až k okrajům.Po přidání MultiStar není problém zobrazit jakékoliv aplikace i na vnějším displeji. Super!!! Negativa jsem zatím nezjistil.

0 Like
Members_0FoxexH
Student
Možnosti

Pořídil jsem si nový Samsung Galaxy Z Fold7 16GB/1TB Jetblack a jsem z toho naprosto unešený. Měl jsem před tím starý model Samsungu Galaxy A71, který mi splnil už svoji službu a chtěl jsem vyzkoušet něco nejnovějšího. Ale tohle jsem fakt nečekal, naprostá technologická revoluce. Samsung Fold7 je super tenký, hodně svižný, všechno tam lítá naprosto skvěle. Překvapil mě, jak je i poměrně lehký a drží se dobře v ruce. Foťák a kamera pro mě maximálně dostačující, oproti A71 je to neuvěřitelný skok. Největší vychytávka pro mě, že jde rozložit a je to jak mini tablet – strašně dobře se na tom surfuje a scrolluje. Moc mi vyhovuje, že pracovní plocha jde rozdělit na více ploch, to je naprosto geniální. Pořizovací cena telefonu sice není nejlevnější, ale člověk musí počítat s tím, že naprostá novinka něco stojí, a vůbec těch peněz nelituji – super vychytaná mašina.

Davidrutka
Student
Možnosti

Přejít na Samsung Fold 7 je zážitek, který změní váš pohled na mobilní telefony. Můžu s naprostou jistotou říct, že Fold, ať už mluvíme o kterékoliv aktuální generaci, je *neuvěřitelně lehký a tenký* na to, co všechno nabízí. Je to prostě *super*!

Když se poprvé dostanete do ruky s Foldem, okamžitě ucítíte tu odlehčenost a eleganci. Samsung od prvních generací neustále pracuje na optimalizaci designu a snižování hmotnosti, a je to znát. Ten pocit, kdy máte v kapse telefon, který se rozloží do téměř tabletové velikosti, ale přitom není nijak zatěžující, je prostě jedinečný. Je to mistrovské dílo inženýrství, které dokonale kombinuje mobilitu smartphonu s prostorem tabletu.

Nejenže je lehký a tenký, ale celý dojem z používání je prostě super. Ten obrovský vnitřní displej je revoluční. Ať už si prohlížíte fotky, sledujete filmy, nebo pracujete s více aplikacemi najednou, zážitek je naprosto pohlcující. Multitasking nikdy nebyl snazší a efektivnější. Můžete mít otevřené dvě, nebo i tři aplikace vedle sebe a přepínat mezi nimi bez jakéhokoli zaváhání. To je něco, co na běžném smartphonu prostě nezvládnete tak pohodlně.

Ať už jste kdokoli a děláte cokoli, Samsung Galaxy Z Fold je prostě super volba. Je to telefon, který posouvá hranice a nabízí nekompromisní výkon v kombinaci s revolučním designem. Je to víc než jen telefon, je to nástroj pro práci, zábavu a kreativitu, který se vám snadno vejde do kapsy.

Lukiin
First Poster
Možnosti

Tak jsem se po letošním uvedení novinky Fold7 rozhodl opět novinku zakoupit a osahat si letošní inovace na vlastní kůži.

Musím přiznat, že jsem byl nejprve, po únicích informací, ještě před uvedením telefonu malinko skeptický. Ale je to opravdu velká změna a krok kupředu. Nádherně tenké tělo, hlavní fotoaparát z 25 Ultry a hlavně celková úprava rozměrů displejů. Perfektně padne do ruky a dá se konečně pracovat i na zavřeném telefonu. Vnitřní kamera je letos přiznaná a je průstřel vidět, ale za mě to není problém. Člověk si na to zvykne a vůbec to neobtěžuje, stejně jako malá prohlubeň na vnitřním displeji.

Co malinko zamrzí je absence možnosti využít s-pen (pravděpodobně daň za tenké tělo). A co bych ještě vypíchnul, je malinko komplikovanější otevírání telefonu, než se malinko rozchodí, ale dá se najít ten správný grif, pak už je to o.k.

A poslední věc jsou pouzdra, to je kapitola sama pro sebe, letos to Samsung vymyslel šalamounsky a začal dodávat kryty pouze na zadní část a k tomu přidává fólie na přední displej. No, já za sebe jsem z toho malinko po..., protože jakmile s ním někde malinko klepnu, obávám se, že bude tato havárie ihned evidentní. Tak uvidíme, co ještě trh nabídne. Jinak za mě letos opravdu velká jednička a konečně změna, za kterou se vyplatí si připlatit.

0 Like
jonyjirka
First Poster
Možnosti

Objednal jsem Samsung Galaxy Z Fold 7 u Mobil Pohotovosti a dorazil mi dokonce ještě před oficiálním datem zahájení prodeje, což mě opravdu mile překvapilo. Telefon je špička – krásný displej, skvělý výkon, perfektní multitasking. Uvažoval jsem už loni nad Fold 6, ale výbava byla fakt slabá. Fold 7 je dle mého gusta a vlajková loď jak má být
0 Like
Pjotr55
Student
Možnosti
Prosím ťa 3 otázky:
1.Keď používaš klávesnicu na vonkajšom displeji, tak neprekrývajú ti jej istú časť fotoaparáty? U mňa žiaľ áno a neviem na niektoré tlačidlá kliknúť.
2.Nezaznamenal si, že sa telefón az moc často zahrieva? Pri bežných činnostiach je môj stále nepríjemne teplý.
3.Neseká ti písanie na klávesnici? Ja keď kliknem na bodku, čiarku, medzerník, tak písanie je spomalené, laguje.
Díkes moc vopred.
Peťo
0 Like
Skotinko
Explorer
Možnosti
Samsung Fold7. Počínaje modelem Fold3 jsem aktivně používal řadu Samsung Fold. Ve srovnání s Fold6, ze kterého jsem přešel na Fold7, je to obrovský krok vpřed. Ale nejdůležitější věc, která mě osobně přesvědčila k nákupu nového Fold7, je hmotnost. Nyní Fold váží stejně jako běžný telefon. No, velikost trochu narostla. To je spíše mínus než plus, ale je to osvojený zvyk. Doufám, že Samsung brzy uvede na trh dva Foldy: obrovský a kompaktní. Mezitím jsem s Foldem spokojený. A fotoaparát ve Foldu už není jen na parádu, ale můžete ho bezpečně používat.
0 Like