la 27-09-2021 03:27 PM
Înțeleg, fanii sunt de-a dreptul furioși că Samsung nu a lansat niciun model al seriei Note în 2021, iar reprezentanții companiei nici nu au fost fermi în declarații, nu știm exact dacă s-a renunțat complet la această serie sau urmează în viitorul nedefinit să apară un nou Note.
Am auzit mai mulți posesori ai Note 20 Ultra că nu renunță la acest model, care încă bate tot ce mișcă, nici pentru Galaxy S21 Ultra, nici pentru Galaxy Z Fold. Foarte bine! Dacă în acest moment nu există ceva pe măsura Note 20 Ultra, de ce să renunți la un astfel de telefon pe care deja îl ai? De ce să schimbi ceva care funcționează foarte bine?
Ce nu înțeleg eu este dezamăgirea, tristețea că Z Fold nu este un continuator al Note. Nici nu poate fi, pentru că sunt structural diferite.
Telefoanele pliabile sunt un pariu asumat de către Samsung, care țintește marea masă a consumatorilor, iar cu noul Galaxy Z Fold3 pare că a reușit să propună un telefon bun la toate , dar care se și pliază și își schimbă forma.
Eu cred că telefoanele pliabile vor reuși să intre în inima consumatorilor destul de repede și, întru comparație, îmi vine în minte momentul în care telefoanele mobile au început să aibă camere foto decente. Nu m-aș fi gândit în veci că voi renunța la DSLR, un aparat foto care făcea poze cu mult mai bune decât telefonul mobil În timp, însă, s-a dovedit că telefonul mobil poate înlocui în viața de toate zilele aparatul foto DSLR, pentru simplul fapt că majoritatea dintre noi nu suntem fotografi profesioniști, nu trăim din fotografie, iar elementul mobilitate a fost hotărâtor pentru noi. E mai ușor să iei cu tine telefonul mobil peste tot și să faci fotogarfii după bunul plac, decât să cari cu tine o geantă uriașă, în care se află aparatul foto, obiectivele, trepiedul șamd.
La fel și în cazul telefoanelor pliabile, vor intra în preferințele consumatorilor pentru că se pliază - într-un caz telefonul se transformă în ceva minimalist, în alt caz într-un uriaș ecran de calitate.
Seria Note este altceva, este clasa business la călătoria cu avionul, este mașina de lux, scoasă în doar câteva exemplare, este nișa, dar nu cea pe care se testează, ci aceea formată din câțiva clienți bine definiți, deja verificați.
la 27-09-2021 08:45 PM
la 29-09-2021 07:27 AM
la 28-09-2021 07:23 AM
la 28-09-2021 09:25 AM
Firește că poți compara orice, desigur că poți pune unul lângă altul Note 20 Ultra cu Nokia 3310, dar nu poți cere celui din urmă să aibă aceleași performanțe.
28-09-2021 10:17 AM - editat 28-09-2021 10:19 AM