Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Česká distribuce

(Téma vytvořeno: 13-09-2024 09:51 AM)
361 Zobrazení
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Koupila jsem v Mobil Pohotovost ZFLIP6 jako zánovní, mám jen obavu ohledně české distribuce... pokud není, což přes Samsung podporu zjišťuji, jaké problémy mi to může případně přinést??? Prosím o radu 🙂
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Nejlépe pomocí IMEI a poté kontaktovat infolinku či servisní středisko Samsung.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @EvaZFlip6 

jak uvedl kolega @potasm tak servisní středisko společnosti Samsung by mělo být schopno ověřit distribuci Vašeho přístroje. Ovšem co se týká záruky použitých přístrojů, tak si nejsem jist, zda záruka pak neběží pouze u Mobil pohotovosti - ovšem zánovní přístroj může být výjimkou. Osobně jsme prodával do MP přístroje, které byly nové a šli do kategorie zánovní, ale MP si nebere původní doklad od prodejce. Asi se pravděpodobně pak záruku obstarává MP, raději bych se podíval do obchodních podmínek. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @EvaZFlip6
Mobil Pohotovost většinou prodává CZ distribuci. Jinak může být problém v případě reklamace, kde zpravidla musíte reklamovat u prodejce. Co se týče aktualizací, může se stát, že přijde např. později či vůbec nepůjde aktualizovat (pokud je mimo EU trh). Ještě může nastat problém u bankovních aplikací nebo zdravotních (health monitor).

EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Auuu, jak zjistím, že je nebo není CZ distribuce?? Zadala jsem dotaz u Samsung, ale nikdo mi neodpověděl...
0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Health monitor funguje a bankovnictví také, snad bude ok??? Co myslíte??? Vůbec mě to při koupi nenapadlo, jen měl být nepoužitý, ne někde od kdoví odkud...???
0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Jinak je úplně okay, vše funguje a je oproti 5 lepší...
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Nejlépe pomocí IMEI a poté kontaktovat infolinku či servisní středisko Samsung.

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @EvaZFlip6 

jak uvedl kolega @potasm tak servisní středisko společnosti Samsung by mělo být schopno ověřit distribuci Vašeho přístroje. Ovšem co se týká záruky použitých přístrojů, tak si nejsem jist, zda záruka pak neběží pouze u Mobil pohotovosti - ovšem zánovní přístroj může být výjimkou. Osobně jsme prodával do MP přístroje, které byly nové a šli do kategorie zánovní, ale MP si nebere původní doklad od prodejce. Asi se pravděpodobně pak záruku obstarává MP, raději bych se podíval do obchodních podmínek. 

fajnsnek2
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Děkuji za informaci, už mi Samsung potvrdil, že můj nový krasavec je česká distribuce. Tak jsem ráda a děkuji za všechny rady 🙂
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@EvaZFlip6 ďakujeme za spätnú väzbu, neváhajte označiť komentár ktorý vám najviac pomohol ako riešenie 😉 ďakujeme.