Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Černobílý displej

(Téma vytvořeno: 20-08-2022 09:32 AM)
1969 Zobrazení
polda
Voyager
Možnosti
Ahoj komunito, včera jsem pořídil Z Fold 4. Dnes ráno jsem po odpojení z nabíječky zjistil, že oba displeje jsou černobílé. Nenašel jsem nikde problém v nastavení ani možnost změny na barevný... Restart pomohl jen asi na minutu, pak opět došlo k přechodu z barevného na černobílý... Stalo se to někomu z Vás? Je nějaké jednoduché řešení? 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
middex
Pathfinder
Možnosti
V Galaxy Wearable u hodinek: Nastavení hodinek > rozšířené funkce > Režim čas spánku > Synchronizovat režim Čas spánku.

S10e, Tab S5e, Buds+

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
polda
Voyager
Možnosti
Tak problém není problém, je to vlastnost režimu spánku. Nějaká chyba bude asi mezi Fold4 a watch 5 pro - na telefonu jsem režim spánku vypnul, ale stejně zůstal ČB. Na hodinkách ale k vypnutí automaticky nedošlo. Až ruční vypnutí spánku na hodinkách vrátilo obratem displej foldu do barvy.
Libb
MegaStar
Možnosti

Až zjistíte, jak to od sebe oddělit, budu vám líbat ruce. Na hodinkách to chci, ale nechci černobílý telefon...

Jinak se to i u mě (S22 Ultra + Watch5 Pro) chová stejně: zapnu/vypnu na hodinkách a promítne se ot na mobil. Když to vypnu na mobilu, na hodinkách to zlůstane zaplé. Zapnutí na mobilu zplůsobí zapnutí na obou zařízeních. Bude to vlastnost, ale nějaká, kterou musím ještě pochopit.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Řešení
middex
Pathfinder
Možnosti
V Galaxy Wearable u hodinek: Nastavení hodinek > rozšířené funkce > Režim čas spánku > Synchronizovat režim Čas spánku.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Díky... Tam mě to hledat nenapadlo... :smiling-face: 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jaroslav Říha
First Poster
Možnosti

Samsung A50 asi po 1 min. černobílý funkční displej.Jak nastavit barevný. Dík

0 Like