dátum: 05-01-2025 07:53 PM
Sziasztok,
júliusban vásároltam, december elején elkezdett a belső képernyő nem reagálni semmilyen érintésre.
ez most már odáig fajult, hogy néha 10-12 szer ki-be kell csuknom a készüléket, mire tudom használni a telót.
Se lelejtve, se megütve nem volt a készülék. Teljesen karcmentes, gyári tokkal. Valakinek valami ötlet?
Előre is köszi
István
dátum: 05-01-2025 08:25 PM
dátum: 06-01-2025 12:14 AM
Köszi.
Szerintem is. De van még garim És teljeskörü biztositásom is. Szóval én is arra jutottam, hogy szervíz kontakt, csak így semmit nem tudok lementeni a telóról. Most már totál nem reagál a belső kijelző.
dátum: 06-01-2025 12:47 AM
dátum: 06-01-2025 09:07 AM
Köszi. Én is remélem
dátum: 20-01-2025 02:44 PM
Szia!
Én októberben vásároltam a z flip 6-ot, és nekem péntek óta csinálja ezt. Borzasztóan idegesítő. Te jutottál valamire a szervízzel?
A neten rengeteg videó van, és a fórumokon is sokan írják, hogy ez a hiba 3-4 hónap után előjön. De elvileg a szervíz eddig mindenkit elutasított, hogy nem az ő hibájuk, tuti valamit csináltunk a telefonnal.
Azért ahhoz elég drága volt, hogy önköltséggel javíttassam szerintem. Valamint bizonyos billentyűkombináció után vissza tudom hozni a kijelzőt akkor nem érintkezés, ejtés vagy ilyesmi hanem szerintem szoftver hiba lehet.
Kíváncsi vagyok te mire jutottál, köszi a választ!
egy hónapja