Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Z 6 flip kijelző probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 05-01-2025 07:53 PM)
173 Megtekintések
Members_FwpJlyV
First Poster
Beállítások

Sziasztok, 

júliusban vásároltam, december elején elkezdett a belső képernyő nem reagálni semmilyen érintésre. 

ez most már odáig fajult, hogy néha 10-12 szer ki-be kell csuknom a készüléket, mire tudom használni a telót.

Se lelejtve, se megütve nem volt a készülék. Teljesen karcmentes, gyári tokkal. Valakinek valami ötlet?

Előre is köszi

István

0 tetszik
6 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nem hangzik jól, szinte biztos, hogy hardveres probléma, így azt javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a szervizzel.

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/
0 tetszik
Members_FwpJlyV
First Poster
Beállítások

Köszi.

Szerintem is. De van még garim :smiling-face:  És teljeskörü biztositásom  is. Szóval én is arra jutottam, hogy szervíz kontakt, csak így semmit nem tudok lementeni a telóról. Most már totál nem reagál a belső kijelző.

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Remélem, mihamarabb javítják gariban és használhatod majd a mobilt.
0 tetszik
Members_FwpJlyV
First Poster
Beállítások

Köszi. Én is remélem :smiling-face:

0 tetszik
Csilla777
First Poster
Beállítások

Szia!

Én októberben vásároltam a z flip 6-ot, és nekem péntek óta csinálja ezt. Borzasztóan idegesítő. Te jutottál valamire a szervízzel?

A neten rengeteg videó van, és a fórumokon is sokan írják, hogy ez a hiba 3-4 hónap után előjön. De elvileg a szervíz eddig mindenkit elutasított, hogy nem az ő hibájuk, tuti valamit csináltunk a telefonnal. 

Azért ahhoz elég drága volt, hogy önköltséggel javíttassam szerintem. Valamint bizonyos billentyűkombináció után vissza tudom hozni a kijelzőt akkor nem érintkezés, ejtés vagy ilyesmi hanem szerintem szoftver hiba lehet.

Kíváncsi vagyok te mire jutottál, köszi a választ!

0 tetszik
moco22
First Poster
Beállítások
Pontosan ez volt nálam is a gond. Hála az égnek Samsibg garis volt (GSM boltban vettem). Kicserélték a kijelzőt, aztán tesztelték és kiderült, hogy még vagy 5 alkatrészt kellett cserélni benne. Amúgy nagyon elégedett vagyok vele. Van olyan, amikor nem sikerül az összerakás, ebbe estem bele én is. Azóta is üzemel rendesen.
0 tetszik