Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Kijelző nem működik

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-01-2025 01:45 PM)
322 Megtekintések
Csilla777
First Poster
Beállítások
Sziasztok!

Októberben vásároltam egy flip 6-os készüléket. Eddig semmi probléma nem volt vele. Péntek este óta van úgy hogy ha kinyitom tök sötét lesz a képernyő és semmire nem reagál. Ahogy rákeresek erre a hibára elég sok embernél előfordul ez így 4-5 hónap használat után. Aki beadta szervìzbe azt a választ kapja nem a telefon hibája a tulajdonos csinált vele valamit. Az ég világon semmit nem csináltam vele. Kicsit drága ez a telefon hogy 4 hónap után használhatatlan legyen és önköltségen kelljen javítani.
Valakinel van ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Köszönöm
0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Kedves Csilla!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen jellegű jelenséget tapasztaltál.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a készülék meghibásodott, úgy javaslom, hogy keresd fel a szervizpartnert.

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/ 

Üdv,

MarkBa - Moderátor

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
4 Válaszok
SzabolcsSensej
Helping Hand
Beállítások
Sajnos igen:(
Nekem is van 2 ismim is aki ugyanígy járt...ők sem csináltak semmit,és fekete lett a kijelző.
Csoportokba is olvastam hogy nagyon sok embernek hamar behal a kijelző.
0 tetszik
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Továbbra is összegeznem kell, hogy az S22 Ultra, illetve most az S24 Ultra jobb választás volt, mint az origami készülékek
Mondjuk, ha választani kellene, akkor már inkább a Fold. De az meg gyárilag TBC-s, úgyhogy továbbra sem lesz tervben.

A garanciát meg ki kell verni! Vizsgálják be, hogy külső behatás volt-e! Aztán, ha tudják hitelt érdemlően igazolni, akkor önköltségi alap marad. Ha nem, akkor állapítsák meg a hiba forrását!
Megoldás
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Kedves Csilla!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen jellegű jelenséget tapasztaltál.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a készülék meghibásodott, úgy javaslom, hogy keresd fel a szervizpartnert.

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/ 

Üdv,

MarkBa - Moderátor

0 tetszik
Józsi66
First Poster
Beállítások
Sajnos mi is így jártunk,a z flip 6 fél éves ésbegyik pillanatról a másikra elment a fő kijelző🤨
0 tetszik