Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

vodotěsnost Flip 4

(Téma vytvořeno: 26-04-2023 10:33 AM)
274 Zobrazení
Kudrnac
Explorer
Možnosti
Měl jsem dopravní nehodu, kdy Flip4 skončil mimo vozidlo a skončil utrpený ve vodě a blátě. Než došlo k vyproštění vozidla a následného nalezení telefonu, uběhlo cca 7 hodin. Hned jak jsem telefon vytáhnul z vody, začali mi chodit notifikace o zprávách a zmeškaných hovorech. Telefon jsem vypnul, což vedlo přes provedení odemčení displeje znakem. Vše fungovalo bez problémů. Telefon jsem následně vypnutý raději ještě omyl tekoucí vedou a následně uložil do misky s rýží. Po 3 hodinách sušení jsem to risknul a zapnul. Vše naběhlo, úplně vše fungovalo a funguje bez problémů. Jen ještě do rána běžela na liště informace o detekování vlhkosti v konektoru nabíječky. Ale ta i přes noc sušení v rýží na topení zmizela. 

Tak buď jsem štěstí, nebo telefon vydrží v hloubce cca 20 cm víc jak 1 hodinu. 
1 Odpovědět
Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud tam není silný náraz a jedná se o čistou (chemicky) vodu, vydrží opravdu hodně. Ve vašem případě hrálo určitě roli i štěstí, protože náraz tam asi byl, ale naštěstí nedestruktivní.

Jsme samozřejmě rádi, že váš Flip4 přežil v pořádku a doufáme, že s autem a hlavně s vámi a dalšími účastníky nehody to dopadlo také dobře.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro