o 29-06-2022 08:02 PM
29-06-2022 08:47 PM - upraveno 29-06-2022 09:13 PM
Hezký večer, ahoj, @Kamas75.
Je mi líto, že se Vaše Zko chová takhle, ale přesně k tomu slouží síť autorizovaných servisů, kde mohou zajistit nápravu. Jen velmi těžko nyní mohu cokoli slíbit, postup záleží na posouzení servisního technika. Píši v obecné rovině proto, že neznám konkrétní stav zařízení a tím ani to, co je příčinou.
Určitě ale některé ze servisních středisek kontaktujte, nejlbližší si můžete vyhledat zde https://www.samsung.com/cz/support/service-center/. Nebo využijte služby Moje Galaxy, kde si domluvíte svoz z Vámi uvedené adresy a zápůjčku náhradního přístroje https://www.samsung.com/cz/support/mojegalaxy/.
Neuděláte chybu, pokud ještě před tím zálohujete svá uživatelská data a obnovíte tovární nastavení. V první řadě to může být řešením i bez asistence servisního střediska a za druhé to servis udělá také jako první. Pokud využijete služby Moje Galaxy, kurýr Vám bude asistovat a data pomůže přenést do náhradního zařízení.
vvllaaddaa
o 29-06-2022 08:49 PM
o 17-09-2022 07:55 AM
Dobrý den, prosím, jak dopadla Vaše reklamace? Telefon mám od června 2022 a teď se mi děje to samé....
Moc děkuji, Elena
10-08-2023 05:17 PM - upraveno 10-08-2023 06:55 PM
Tak mamka po roce a pul to stejne. Po zaklapnuti se vypne, chvilku nejde zapnout a pak ukazuje 1% baterie, po nabiti opet. Pak jsem prisel na to, ze v ohybu ze zadni strany staci mirne zatlacit prstem a dela to to stejne. Dalsi zavada byla praskliny v ohybu displaye. Obe zavady zamitnuty servisem VSP data a.s. Telefon pry otestovan a nic jim to nedelalo. Ale museli to tam neco udelat, protoze kdyz ted zacvaknu telefon, tak se mi vypne jako predtim az treba na 5-10 zacvaknuti. Prodejce uz mi to s touto zavadou vzit nechce ikdyz ji vidi na vlastni oci. Nevime jak ted postupovat. Napsal jsem email primo na samsung podporu co a tim mam delat. Myslíte ze na zarucni opravu ho prevezmou i napr. V Olomouci v Santovce, kde je servis podle stranek Samsungu? Prasklony ma display vem cert, ale to vypnuti je určitě zkrat nebo preruseni kontaktu v ohybu v zaruce.
Edit: koukam ted na recenze servisu a nestacim se divit, co to ma samsung za smluvni servis. Proc posilal obchod samsung mobily na svoz z prostejova do Tabora, kdyz 2 servisy jsou v Olomouci.