Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Reverse nabíjení se Slim case na Fold5

(Téma vytvořeno: 19-09-2023 08:56 AM)
177 Zobrazení
MichiPotato
Student
Možnosti
Zdravím,
Chtěl jsem se zeptat zdali někomu funguje reverse charge (reverse nabíjení) na Fold5 ve Slim case(pouzdro se stylusem)?

Zkoušel jsem nabíjet přes telefon Galaxy watch 6 a vůbec se to nechytí.

Stejně tak mám často problém při platbách přes NFC, kdy některý terminál vůbec telefon nezaregistruje - což je dost problém, vzhledem k tomu že u sebe často nosím jen telefon a ne peněženku.

Za případné zkušenosti/rady budu vděčný - díky a přeji hezký den.
0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @MichiPotato 

Osobně Fold5 nemám, ale osobně jsme problém s pouzdry u žádného modelu řady S neměl. Bez pouzdra nabíjení funguje bez problémů? 

Snad by mohl poradit někdo z kolegů @polda @Jirka-cz 

fajnsnek2
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Doporučuji sundat kryt. Pak to funguje viz obrázek. S krytem (originál) se ta cívka hůře chytá. Platby s krytem naprosto bez problémů. Funkční 10 z 10 pokusů. Zkuste ten kryt a zapnout přes nastavení baterie. Ne z lišty, tam mi to poprvé také nešlo. Díky za označení @fajnSnek IMG-20230919-WA0001_1000003606_1695124856.jpg
polda
Voyager
Možnosti
Potvrzuji, že přes tento kryt reverzní nabíjení není funkční (docela mě to překvapilo). NFC placení (narozdíl od watch6 a.MasterCard) naprosto bez problémů.
MichiPotato
Student
Možnosti
Děkuji za potvrzení a odpovědi všem 👍

To je docela škoda že to přes ten kryt nejde, protože zrovna tu funkci bych docela využil, ale vyndavat to z toho krytu pokaždé tak se akorát vyhodí a už nebude tak držet.

Kryt je to fajn, takže ho ponechám i přes tuhle negativní stránku
0 Like
polda
Voyager
Možnosti
Ano, škoda to opravdu je. Klasické bezdrátové nabíjení Foldu5 přes kryt funguje spolehlivě. Folda nabíjím, až na výjimky, pouze bezdrátově.