Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

NFC vyskakovací okno

(Téma vytvořeno: 10-08-2023 05:02 PM)
707 Zobrazení
masller
First Poster
Možnosti
Zdravím,
pořídil jsem si nově Z Flip5 a pokaždé, když zapnu NFC, tak se zobrazuje toto vyskakovací okno. Je to velmi otravné a nikde jsem nenašel, zda to jde vypnout a už nezobrazovat. 
PS: nevím jestli je to telefonem nebo verzí Androidu (Android 13, One UI 5.1.1.)

image

Máte někdo stejnou zkušenost? Popřípadě povedlo se hlášku vypnout? Díky za info 😉
16 Odpovědi
LEINADL
Voyager
Možnosti
Na s23 ultra stejná věc, začalo to dělat po nové aktualizaci. Domnívám se že s tím nepůjde nic udělat, je to hodně otravné.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zeptám se z druhé strany, je potřeba pořád NFC vypínat a zapínat? Máte k tomu zvláštní důvod? 

fajnsnek2
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Až díky tomuto příspěvku jsem zkusil NFC vypnout a zapnout (asi poprvé v životě) a ano hláška tam je, nicméně k dříve řečenému, osobně mne opravdu neirituje.
IT technik
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @masller
jednoduše nechte NFC zapnuto a problém vyřešen. Ve spotřebě baterie to taky vůbec nepoznáte. Mám stejný model, stále zapnuto a je klid 🙂

Tomík
Apprentice
Možnosti
Osobně ze zkušenosti bych řekl, že někteří lidé mají potřebu vypínat, nejen NFC. Já toto také neřeším. A nevypínám, nemám důvod proč.
Libb
MegaStar
Možnosti
Zkuste to zapnout a vypnout vícekrát. Některá nastavení po čase přestanou otravovat. Ale ověřené to nemám, osobně NFC nevypínám, byť důvody k tomu jsou. Můžete nosit telefon poblíž peněženky a nechcete, aby to skenovalo platební karty.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Ad vypinani NFC. Dobry duvod k tomu je. Kdyz vam nekdo ukradne telefon se zapnutym nfc, tak s nim je schopny parkrat zaplatit nizke castky i bez odemceni.
Kdezto kdyz mate nfc vypnute, tak bez odemceni telefonu jej nikdo ani nezapne a ukradenym telefonem tak nelze zaplatit vubec.
0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Osobně mám nastavenou rutinu, která spustí NFC při otevření aplikace peněženka a po jejím zavření se NFC vypne.Screenshot_20230811_101621_Modes and Routines_1000003944_1691741781.png
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Tohle vam funguje? Me to nastavit neslo protoze aplikace penezenka neni ve skutecnosti penezenka, ale "sluzby google" (lze to zjistit i z vlastnosti aplikace.)
Rutina na toto nastavit nesla. Vyresil jsem to "rucni" rutinou, ktera spousti penezenku i nfc zaroven
0 Like