Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kožené pouzdro

(Téma vytvořeno: 21-11-2023 06:34 PM)
301 Zobrazení
Jirka-cz
Voyager
Možnosti

image

Nemáte někdo typ na kožené pouzdro podobné tomuto na Fold5? Žádnou koženku. Ta mi vydrží tak měsíc. Takové ty z Ali a podobné nic nevydrží. Potřebuji na opasek. Pokud tam bude i klipsna, tak by to bylo super. Můj výrobce šel do důchodu a už mi nic neušije. Nechce se mu dělat kopyto a ty co má nepasují. Různé psaníčka jsou moc vysoké. Ještě se tam musí vejít telefon i s pouzdrem od Samsungu . Máte někdo? 
0 Like
13 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, svého času jsem používal ke spokojenosti pouzdra od výrobce Roubal (https://www.promobily.cz/pouzdra-roubal), byla to poctivá práce a uměl i v určitých mezích přizpůsobit velikost pouzdra.

Později jsem si nechával v Brně vyrobit na míru (nechtěl jsem zavírání na suchý zip, ale na magnet), nebylo špatné, ale bylo takové "hamatné".

Běžně asi kůži už budete špatně shánět, dnes jsou moderní veganské umělé materiály - co na tom, že vydrží zlomek toho, co kůže... 😞 Zkuste toho Roubala, byla s nimi dobrá domluva.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Děkuji, ale sháním kůži. Nejlépe hovězinu. Buď šitou skládanou kůži, nebo lisovanou přes kopyto. Vyloženě brašnáře/Sedláře. Měl jsem desítku pouzder, ale před léty jsem je vyhodil, protože jsem si říkal, že takový rozměr už nikdy nebude. Jako na Nokii E90. Měl jsem dvě (ručně šité). Jednu dobu jsem se tím živil. Opasky, kapsičky, pouzdra, sedla atp. Ale bylo to v roce 1996 a všichni koho jsem znal, to už nedělá. Teď lituji, že jsem prodal všechen vercajk 😔
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím@Jirka-cz

Já jsem dlouhodobě spokojen se značkou pouzdra Fixed Posh, která jsou od českého výrobce a osobně potkat mi přijdou dost kvalitní. Ovšem co vím, tak největší bývala velikost 6XL která tak tak pasovala na Ultru. Možná by na Folda5 seděla varianta 6XL+, která byla užší ale vyšší. Ideálně koupit někde kde lze vyzkoušet. 

fajnsnek2
0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti

Koukal jsem na verzi 6XL. Fixed mě napadl jako první a ten nepasuje, ale nevěděl jsem, že se dělá i 6XL+ Super, mrknu.

0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti

Tak nevejde 😞 Psal jsem přímo Fixed : "

Dobrý den,

děkujeme Vám za zprávu.

Kožená pouzdro se po nějaké době určitě o něco málo povytáhnou, ale určitě nikoliv o 1 cm.

Mrzí nás to, ale pro Váš telefon nemáme v nabídce žádné kožené pouzdro, které by bylo kompatibilní."

0 Like
winetů
Apprentice
Možnosti
Dobrý den. V Alze prodávají 6XL POUZDRO nasouvací, které pasuje i na Folda. A je kožené.
0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Dobrý den,vím, děkuji. Potřebuji na opasek a to není 😔
0 Like
winetů
Apprentice
Možnosti
To není. Na svůj Fold a Flip jsem koupil na Aliexpresu pouzdra Puloka a Qialino. První měkká kůžička, to Q je přírodní kůže, úžasně zpracovaná. Cena tomu i odpovídá
0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Fákt, tam jsem byl snad 100x a nikdy jsem kvalitní neviděl. Nejlepší jsem našel toto a to vydrželo max měsíc a kousek. Ty koženkové tak 14 dní. Jdu se mrknout. Když znám název bude to hračka. Díky 😉20231122_094926_1000005283_1700642966.jpg20231122_094914_1000005282_1700642955.jpg