Support

Open search

Bluetooth doesn't work after PIE

Highlighted
Explorer

Hi community! Bluetooth in my Samsung s9 after installing PIE doesn't work yet in my car for audio or calls

The device is connecting and disconnecting from car every minute 

Before installing new software it worked very well with never problem 

I tried to clear cache  re pairing device but same problem!

It's impossible to listen any song and it is the same with other app as YouTube or similar 

The devices stay connected for a minute and after they disconnect, after 10 seconds they automatic re connect

The car is range rover from 2018 not an old car

please help me !! 

96 REPLIES 96
Highlighted
First Poster

I'm having the same problem with my Jeep wrangler. It seems that every day I am finding more things I hate with this update.  I'm so disgusted with my brand new S10+  right now. 

Highlighted
Just seen a Twitter post suggesting that the was a JLR software update released a few weeks ago, but looks to be a dealer install (or can we use the JLR software updater for the SD card!?)


https://twitter.com/kjm_uk/status/1109511842781646849?s=19
Highlighted
Apprentice

Same problem for me, using an S9 with an XE. Samsung have told me to contact Jaguar

Highlighted

I went to Jaguar last week ,and with the last firmware of Jaguar its same

Highlighted

@DrMatt wrote:
Just seen a Twitter post suggesting that the was a JLR software update released a few weeks ago, but looks to be a dealer install (or can we use the JLR software updater for the SD card!?)


https://twitter.com/kjm_uk/status/1109511842781646849?s=19

Does anyone know if this was for the "Incontrol Touch"? My local dealer only knows of an update for the "Incontrol Touch Pro" (Germany)....  

My car is booked in to be looked at Monday so I'll update what they find

Highlighted

Having the same issue with Evoque, tried all forms of fix (cache clearing etc), Galaxy S8 plus worked fine until PIE software upate and now we just received our new S10 Plus handsets and all have the same problem connecting to the Evoque resulting in same issues of 10 sec on and 10sec off constantly via bluetooth, we have a few iphones also and they work fine with no issues, I have  contacted local Land Rover dealer and signed up for the land rover TOPIx site that supplies any software updates etc and both online and dealer have both advised that there is no software updates for the cars bluetooth system. What now Samsung? 

Highlighted

I am having this exact same problem. As soon as I updated to PIE, my Galaxy S8+ bluetooth stopped working properly in my Range Rover Evoque. SAMSUNG ANY REACTION Please!!!! 

Highlighted

I am having this exact same problem. As soon as I updated to PIE, my Galaxy S8+ bluetooth stopped working properly in my Range Rover Evoque. SAMSUNG ANY REACTION Please!!!! 

Highlighted

I am having the same exact problem. Have called SAmsung three times. They have sent me to my Rangerover dealership and Verizon. Both have confirmed that it is a Samung issue. When will the issue be fixed? 

Top Liked Authors