Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vadné fotky nového s25

(Téma vytvořeno: 07-02-2025 08:59 PM)
558 Zobrazení
impowl
Journeyman
Možnosti
Takže první fotky s novým S25, na fotkách se občas objeví artefakt s pruhem, na redditu už si stěžovalo více lidí. Jedná se o softwarovou chybu která bude časem opravena ? SAMSUNG podpora mi na whatsappu nejde kontaktovat protože to mají broken ani na live chatu nejde kontaktovat, abych to mohl s někým oficiálně řešit.

image

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @impowl 

ano, o této situaci Samsung ví a momentálně se to řeší na vyšších místech. Momentálně se zjišťují příčiny onoho problému a je dost možné, že je to pouze SW chyba, která by se dala opravit softwarovou aktualizací. Víc Vám k tomu momentálně z mé pozice říci nemůžu.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

18 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @impowl 

ano, o této situaci Samsung ví a momentálně se to řeší na vyšších místech. Momentálně se zjišťují příčiny onoho problému a je dost možné, že je to pouze SW chyba, která by se dala opravit softwarovou aktualizací. Víc Vám k tomu momentálně z mé pozice říci nemůžu.

impowl
Journeyman
Možnosti
Děkuji za rychlou odpověď, snad to bude softwarově řešitelné, přešel jsem ze samsungu A54 který má 3x tak nižší cenu a nečekal jsem takový nedostatek od vlajkového nejnovějšího telefonu, i šum na fotografiích je znatelně horší než na starém A54.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Tolik peněz, tolik testovacích verzí, a stejně horší 🤣🤣🤣🤣😂😂😂
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Přesně tak. Taky jsem přešel z řady A A40 na S23 před rokem a tedy fotí dost mizerně oproti A40. Což mě úplně dostalo. V servisu jsem ho měl s jiným problémem, ale focení mi kontrolovali taky a vyměnili mi zadní kamerky, protože shledali, že opravdu fotí nekvalitní fotky. No jenže po té výměně se vůbec nic nezměnilo. Takže příště už do Samsungu asi nepůjdu. Navíc nejsou schopni opravit různé chyby a tak dále. Jsem z toho dost zklamaný.
impowl
Journeyman
Možnosti
Já měl s A54 zkušenost skvělou, teda až na jednu věc, bohužel nefungovala správně GPS a taky jsem se dočetl že jsem nebyl jediný ..... Na reklamaci v telefonu vyměnili základní desku celého telefonu a GPS fungovala. Telefon budu v rámci trade in posílat za dost sníženou hodnotu, právě kvůli koupi S25 který teď mám první den a teda ten první dojem hlavně z kamery je fakt bída, teda jako obecně kvalita fotek je znatelně lepší (ostřejší,světelnější)... ale ten šum a ten artefakt který to dělá na fotkách.... za ty peníze... doufám že to opravdu bude jen softwarová záležitost a opraví to co nejdříve.
LEINADL
Voyager
Možnosti
Aktualizace to jistě opraví, za mě klasická situace, řekl bych každoroční koloběh s představením nové řady a oprav chyb. 🙈 Trapi to i iPhony, kdy novinka 16 Pro se několikrát denně samočinně restartovala 😡 Za mě je na tom Samsung ještě dobře. 👍
Vetom
Navigator
Možnosti
opět se ukázalo, že první zákazníci nové vlajky budou sloužit jako betatesteři. jako za ty peníze, co za to Samsung chce, to je šílenost😂😂
Michal686
Voyager
Možnosti
Za tie prachy by sa to nemalo stavat. Snad to opravia aktualizaciou.
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Ostuda Samsungu s každým novým telefonem, nepoučí se z chyb. Na to, že řada S stojí takovej ranec je to ostuda.