Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Always on display

(Téma vytvořeno: 07-02-2025 06:21 PM)
242 Zobrazení
Michanvoj
Pioneer
Možnosti
Ahoj, máte teky někdo problem s AoD ? Nemám tam vubec nic na výběr jen zapnout a vypvypnout ale noc ma výběr styl a jaké koliv nastavení 🤔
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Michanvoj 

co si pamatuji, tak už od loňského roku mělo AoD možnost většího nastavení přes modul Lock Star v aplikaci Good Lock. Takže zkuste tam a pokud to nepůjde, bude potřeba počkat na aktualizaci. Ne všechny moduly jsou nyní k dispozici na řadě S25.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Také ne, ale dostali jsme informaci, že bude aplikace Good Lock aktualizována a moduly dostupné jako na předchozích modelech.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Michanvoj 

co si pamatuji, tak už od loňského roku mělo AoD možnost většího nastavení přes modul Lock Star v aplikaci Good Lock. Takže zkuste tam a pokud to nepůjde, bude potřeba počkat na aktualizaci. Ne všechny moduly jsou nyní k dispozici na řadě S25.

Michanvoj
Pioneer
Možnosti
Díky za rychlou reakci ale u s24 to mám a s25 ne chtěl jsem vědět od ostatních zda jsem něco někde přehlédl. Zajímavé je ze tady nemám v good locku ani lock star...
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Také ne, ale dostali jsme informaci, že bude aplikace Good Lock aktualizována a moduly dostupné jako na předchozích modelech.

Michanvoj
Pioneer
Možnosti
Tak jen ted čekat na aktualizaci good lock a systému. Nevíte náhodou kdy bude aktualizace androidu? Něco jsem četl že už je někde dostupná čekal jsem že přijde dneska a furt nic 🙈
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Nemáme podrobnější info, kdy bude jaká aktualizace. Ono, někdo si někde přečte neověřené informace a poté se to už šíří jak lavina. Doporučuji prostě vyčkat :smiling-face:

0 Like
Myldys46
Journeyman
Možnosti
Styl AOD nastavíš v sekci - Pozadí a styl. Podrž prst na displeji a vlevo dole. Pak klikni na hodiny a jsi tam. Nastavuješ tím jak styl hodin AOD, tak i na zamykací obrazovce. Já mám ale problém jiný - viz mé nové vlákno...
0 Like
Members_A6vMKRv
First Poster
Možnosti

stáhni si z google play aplikaci AOD+pro.... vypni Always na mobilu....je tam spousty nastavení odběr na baterii je stejný jako orig.app