o 24-02-2025 04:11 PM
o 24-02-2025 06:19 PM
o 24-02-2025 06:28 PM
o 24-02-2025 07:51 PM
Rozumím tomu dobře, že to řešíte z obavy z vypálení OLED displeje?
Měl sem telefonů s OLED displejem tedy hodně a poslední problém sem měl s jednou Lumií, byla-li to 1020 nebo 930 už nevím (tehdy AMOLED displeje), ale to je 11 let....na Samsungu sem nikdy ten problém neměl a to AOD používám na každém modelu a jeho funkčnost neomezuji.
Co se týká jiného nastavení, tak je na snadě, že po velké aktualizaci na One UI 7 bude a je spoustu věcí zcela jinak a né všem to bude vyhovovat, jasně, nejvíc budou vidět a slyšet ti co budou aktivně křičet, že je to špatně a že to chtějí zpátky, to se ale bohužel pro ně a bohudík pro jiné nestane.
Řešením je upravit si telefon pomocí Good Lock nástrojů, či změnit telefon....na druhou stranu marně si vzpomenu, který aktulní telefon umí větší personifikaci, než Samsung. Je to dobře? Pro spoustu lidí ano, bude tu část, co to chce mít "takhle" a nijak jinak, pak si ale asi spletli značku.
o 27-02-2025 09:06 AM
o 26-03-2025 10:20 AM
před 4 týdny
Taky mě to zaráží že obraz AOD je statický. Mám stejný problém a hodně mi to vadí protože to využívám poměrně aktivně. Vůbec nechápu kdo svaluje konečné úpravy (změny) snad člověk který má zrak jako jestřáb. Tentokrát mě Samsung velmi zklamal a příště budu opatrnější při výběru telefonu a to jsem dlouholetý fanoušek. Například změna melodie SMS je ještě komplikovanější než u předchozích modelů, neskutečné martyrium. Když se vrátím ještě k tomu AOD, tak v žádném případě se mi nepovedlo docílit abych měl notifikace pod hodinami a to ani podle návodu na YouTube, neustále mám miniaturní notifikace v levém horním rohu displeje a to ať dělám co dělám.
před 4 týdny