Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Stále špatně (částečně) funkční AOD

(Téma vytvořeno: 24-02-2025 04:11 PM)
260 Zobrazení
Myldys46
Apprentice
Možnosti
Zdravím všechny. Dnes první aktualizace, kdy jsem čekal opravu funkčnosti AOD a stále nic... Kromě znaku otisku prstů se nic neposouvá (funkce proti vypálení pixelů). Tento problém je od počátku. Po probuzení displeje dvojklikem v režimu AOD a opětovném zhasnutí se sice ikony aplikací (vlevo nahoře), pilulka baterie a hodiny zobrazí o kousek jinde, teď po aktualizaci ikony aplikací (pouze ikony) jednou po minutě poskočí a to je vše. Dál už jen statický obraz jak ikon, pilulky baterie, tak i hodin... Znak otisků přitom funguje dobře a každou minutu se přesune. Jsem z toho už docela rozladěný, protože jsem AOD zvyklý používat a díky tomuto bugu ho mám raději vypnutý. Mimochodem je stejně ten AOD na S25 naprosto otřesný proti třeba S24. Ikony jsou miniatury a vše je roztříštěné po celém displeji, navíc nefunkční ta ochrana - posun displeje. Přál bych si, aby to Samsung vrátil zpět do stavu minulých generací a to se vším všudy. Máte s tím někdo taky problém, nebo znáte nějaké řešení, jak tento problém napravit? 
7 Odpovědi
Michanvoj
Pioneer
Možnosti
Přesně tak a to celkové nastavení je špatný proti starším generacím taky to mám radši vypnuté nebo spíše na dotyk😡
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Je to na nic. Tolik peněz a muzika pěkně mizerná. Člověk by čekal víc. I Apple dělá větší pokroky s ničím než Samsung 😪
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Rozumím tomu dobře, že to řešíte z obavy z vypálení OLED displeje? 

Měl sem telefonů s OLED displejem tedy hodně a poslední problém sem měl s jednou Lumií, byla-li to 1020 nebo 930 už nevím (tehdy AMOLED displeje), ale to je 11 let....na Samsungu sem nikdy ten problém neměl a to AOD používám na každém modelu a jeho funkčnost neomezuji.

Co se týká jiného nastavení, tak je na snadě, že po velké aktualizaci na One UI 7 bude a je spoustu věcí zcela jinak a né všem to bude vyhovovat, jasně, nejvíc budou vidět a slyšet ti co budou aktivně křičet, že je to špatně a že to chtějí zpátky, to se ale bohužel pro ně a bohudík pro jiné nestane.

Řešením je upravit si telefon pomocí Good Lock nástrojů, či změnit telefon....na druhou stranu marně si vzpomenu, který aktulní telefon umí větší personifikaci, než Samsung. Je to dobře? Pro spoustu lidí ano, bude tu část, co to chce mít "takhle" a nijak jinak, pak si ale asi spletli značku.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
Myldys46
Apprentice
Možnosti
Ano, rozumíte tomu velmi dobře, jde přesně o tyto obavy. Tento problém jste taky mít nemohl, protože na každém Samsungu Vám AOD „cestoval". Což se tady opravdu neděje, teda alespoň zatím... A to je za mě zásadní problém. Proč se znak otisku prstů přesouvá jak má a zbytek ne? To Vám přijde normální? Za mě je to Teda sakra problém.... Proto argument „nikdy se mi to nestalo" absolutně neberu jako relevantní řešení tohoto problému. Jinak vaše řešení přes good lock taky není moc na místě. Za prvé nevím, jestli umí na starších modelech zapínat tuhle základní a nutnou funkci a za druhé - zkuste mi tam ten modul u S25 One UI 7 najít.... Není zatím vůbec k dispozici.
0 Like
Myldys46
Apprentice
Možnosti
Tak přišla druhá aktualizace na S25 ultra a problém je stále stejný. Nic se mi na AOD neposouvá, kromě znaku otisku prstů. Chtěl bych poprosit všechny, kdo tento telefon vlastní, mohli by jste prosím tuhle věc na svých zařízeních zkontrolovat? Zajímaly by mě i ostatní telefony řady S25. Zkoušel jsem telefon spustit i v nouzovém (bezpečném) režimu, jestli tento bug nedělá třeba nějaká aplikace a výsledek je stejný. Akorát mi tento režim smazal všechny widgety, po opětovném restartu prostě zmizely. V Good Locku konečně přibyl modul Lock star, který tento problém taky nijak neřeší. Zajímalo by mě, jestli je to problém pouze můj, nebo obecný, protože mě docela zaráží, že si na to nikdo nestěžuje. Děkuji za případné odpovědi...
0 Like
Members_94M2QaX
First Poster
Možnosti

Taky mě to zaráží že obraz AOD je statický. Mám stejný problém a hodně mi to vadí protože to využívám poměrně aktivně. Vůbec nechápu kdo svaluje konečné úpravy (změny) snad člověk který má zrak jako jestřáb. Tentokrát mě Samsung velmi zklamal a příště budu opatrnější při výběru telefonu a to jsem dlouholetý fanoušek. Například změna melodie SMS je ještě komplikovanější než u předchozích modelů, neskutečné martyrium. Když se vrátím ještě k tomu AOD, tak v žádném případě se mi nepovedlo docílit abych měl notifikace pod hodinami a to ani podle návodu na YouTube, neustále mám miniaturní notifikace v levém horním rohu displeje a to ať dělám co dělám.

0 Like
Myldys46
Apprentice
Možnosti
Taky mi tyhle zdánlivé maličkosti, ale ve skutečnosti zásadní chyby lezou na nervy u jinak dobrého telefonu. AOD se prostě musí posouvat kvůli vypálení pixelů, dřív nebo později se to prostě stane. Z tohoto důvodu jsem nucený tuto mít základní funkci vypnutou a u telefonu za tyhle peníze mi to prostě vadí... Zaráží mě, že jsou tady všichni v klidu a nikdo to neřeší....
Nicméně, pokud jde o to, dostat ty otřesné ikony oznámení aplikací na AOD z levého horního rohu pod hodiny, v tom můžu poradit... Nastavení > Oznámení > Oznámení na zamykací obrazovce > přepnout na karty.
0 Like