Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Adaptivní ochrana baterie

(Téma vytvořeno: 21-02-2025 02:54 PM)
254 Zobrazení
Hoffmanns
Pioneer
Možnosti
Dobrý den všem,
Chtěl bych se zeptat jaké minimální nastavení soukromí musím zvolit pro funkční adaptivní ochranu při nabíjení.

Samozřejmě to chce zapnout přizpůsobenou službu, ale tam jsou možnosti co má přizpůsobena služba sbírat za data.

Jaké minimální nastavení musím zaškrtnout v sekci správa dat, aby fungovala adaptivní ochrana baterie? 

Samozřejmě vím že se toto může řešit i přes rutiny, ale chtěl bych to zkusit přes toto nastavení. 

Velice děkuji za odpověď a případné tipy. 

13 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Hoffmanns

U S24 a S25U je adaptivní ochrana v Nastavení baterie, neregistroval jsme, ze je potřeba zapínat nějaká rozšíření. Zkusím to u manželky na S22 Ultra jak to tam je

fajnsnek2
0 Like
Hoffmanns
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, právě pokud zapnuto adaptivní ochranu baterie chce to po mně zapnout přizpůsobenou službu Samsung. Samozřejmě tato služba o vás sbírá nějaké informace a mě by zajímalo jaké Minimum je potřeba zvolit. Děkuji
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Hoffmanns myslím, že sice Přizpůsobená sbírá informace o tom jaké služby a funkce využíváte, ale jinak myslím, že to bude anonymní, že ve statistikách budete pak jako uživatel XY. Samsung na základě těchto dat pak upravuje prostředí nebo třeba odstraní BT u pera SPEN (odhad) 

fajnsnek2
0 Like
Hoffmanns
Pioneer
Možnosti
Samozřejmě vím že všechny služby ať je to Google nebo někdo jiný tak sbírají informace kde se dá Jen mě to zajímalo jaké minimum stačí v tomto nastavení proto aby vše fungovalo jak má alespoň ohledně tohoto nabíjení.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak na tohle bohužel manual ani zkušenost nemám, já svá data nechávám výrobci na zlatem podnosu... Asi budete muset jet metodou pokus/omyl

fajnsnek2
Hoffmanns
Pioneer
Možnosti
To už jedu, tak uvidíme 😂 Jinak jak dlouho trvá než se telefon naučí nabíjet podle spánku? Dny? Týdny?
Honzajz
Voyager
Možnosti
A kde to je potřeba nastavit? Adoptivní nabíjení mi stále nefunguje
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Adaptivní nastavení nepoužívám , páč mám pocit, že telefon se rychleji vybíjel 😉
S25 ultra 512GB
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
To by ztratilo smysl tu moznost tam davat ne? Myslim ze je to jen tvuj pocit.
0 Like