Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bateria S25 Ultra

(Téma vytvořeno: 12-02-2025 07:04 PM)
427 Zobrazení
FRANTO2233
Explorer
Možnosti
Mate niekto podobný problem ako ja? Aby za hodinu scuclo 14% batérie a pomaly nič nanom nerobím? 

image

0 Like
15 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @FRANTO2233

Přenášel jste data ze starého telefonu pomocí kompletní zálohy? Je možně, že právě tato obnova způsobila takovéto chování telefonu - případně některá z aplikací není dobře optimalizovaná pro Android 15... Já bych zkusil projít ve statistikách, která aplikace spotřebovává nejvíce, pokud hodně spotřebová OS Android pak to bude na tovární nastavení a instalaci ručně... 

fajnsnek2
FRANTO2233
Explorer
Možnosti
Zdravim prenášal som dáta z Iphonu čiže pravdepodobne bude potrebné urobiť tov nastaveňia?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Uf, no s přenosem dat z iPhonu zkušenost nemám, ale je možné, že to bude podobné jako u starých verzí Androidu

fajnsnek2
0 Like
FRANTO2233
Explorer
Možnosti
Skúsim počkat ešte čisa to nahodou nespamätá pripadne na nejaký update
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
No 14% za hodinu pokud na telefonu nic neděláte je opravdu něco špatně...

fajnsnek2
0 Like
FRANTO2233
Explorer
Možnosti
Ako nezatažujem ho bežne odpisovanie na správy mess a nejaké telefonáty
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pokud máte adaptivní režim baterie, tak se telefon bude pár dní učit novým zvyklostem a může trvat třeba 14 dní než si baterie sedne. Mě aktuálně také přijde vydrž menší než u Galaxy S24 Ultra, ale musím to nechat sednout...

fajnsnek2
FRANTO2233
Explorer
Možnosti
Ano jasné vďaka ešte som zabudol že počuvam hudbu a mam pripojene hodinky
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Takže dejme tomu, že telefon by Vám vydržel 6 hodin zapnutého displeje? To je podle mě celkem normální vydrž, na těch 8 hodin z recenzi jsem se nikdy nedostal... A zvlášť pokud jstr na datech a ne na WiFi

fajnsnek2