Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bateria S25 Ultra

(Téma vytvořeno: 12-02-2025 07:04 PM)
431 Zobrazení
FRANTO2233
Explorer
Možnosti
Mate niekto podobný problem ako ja? Aby za hodinu scuclo 14% batérie a pomaly nič nanom nerobím? 

image

0 Like
15 Odpovědi
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Toto - už roky vím že to nemám dělat, protože ta baterie spadne rychleji než Titanic.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Batéria sa takto na vždy diaľku veľmi ťažko hodnotí, pretože používanie telefónu je veľmi individuálne a závisí od extrémne veľa faktorov.

Telefóny z rady S25 series sú nové a v podstate nikto ich nepoužíva dlhšie ako týždeň. Telefón a batéria sa učia a prispôsobujú užívateľovi, pričom po minimálne 14 dňoch (ideálne 3 týždne) by si mala batéria "sadnúť".

Vplyv na batériu môže mať menej kvalitný signál, neustále chodiace oznámenia, neustála synchronizácia aplikácií na pozadí, GPS, rôzne aplikácie (hlavne tie od spoločnosti Meta) a XY ďalších vecí.

Ak ste prenášal údaje, tak minimálne Wipe Cache by som spravil. Nič tým nestratíte, môžte akurát získať. S nejakým Factory resetom by som ešte počkal 😉
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Vypni ochranu baterie 😉 , a baterie je v režimu učení , dej tomu cca 3 dny
S25 ultra 512GB
0 Like
FRANTO2233
Explorer
Možnosti
Vyskúšam 🙂 Vďaka 🤝
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
kolegovia predo mnou to už vystihli a tiež odporúčam ešte počkať, prípadne spraviť Wipe cache partition.
Na druhej strane síce je to ťažko takto hodnotiť, pretože je to veľmi individuálne a nevieme ani čo presne znamená "pomaly nič nerobím", ale na pripojenom screene vidím dve aktívne SIMky (aktívne dáta) a pokiaľ bol telefón používaný a teda ide o dobu zapnutej obrazovky (1h SOT =14%) povedal by som, že to môže byť úplne normálna spotreba (išlo by o cca 7h SOT).
Osobne používam 1 SIM takmer nonstop na dátach, pripojené hodinky, slúchadlá, GPS a atď a 10% na hodinu SOT považujem za úplne normálne. S25U u mňa dosahuje ešte o niečo lepší SOT ako S24U (pri menej náročnom používaní priemerný SOT 8,3% na 1 hod). Samozrejme v závislosti od spôsobu používania SOT vie byť aj menší ak pôjde o náročnejšie úlohy.
Pokiaľ by ale išlo o hodnotu spotreby v tzv. stand by, tak tam bude pravdepodobne problém s nejakou aplikáciou, synchronizáciou, či prípadne signálom.
Tikytak
Voyager
Možnosti
Ja osobne doporučujem používať Battery Guru, nastavenie ochrany batérie, maximálna a na zabitie zbytočných aplikácií AppKiller. Ako vidieť z môjho screenu, moja priemerná spotreba je viac než 12% bat..za hodinu, to je ale priemer, čiže pri používaní to žerie podstatne viac...asi tak, moja batéria má takmer 2 roky. apríľ 23. 15% pri nepoužívání je veľa....1739431298017.jpg1739431298049.jpg1739431298073.jpg
0 Like