Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung S25 Ultra od O2

(Téma vytvořeno: 05-03-2025 09:51 AM)
383 Zobrazení
C3sTr
Explorer
Možnosti
Zdravím, kupoval někdo S25 od O2? Nevíte jestli mají nějaký upravený software, nebo jen nainstalované jejich aplikace třeba moje o2, děkuji 🫣

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

SW by mal byť +/- rovnaký. Môžu tam byť, ako píšete, nejaké ich predinštalované appky.

Je však možné, že sa niekedy môžu oneskoriť aktualizácie. To ale môže, i nemusí tak byť.

Predinštalované aplikácie by sa mali dať odinštalovať 😉

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj, ak na paušál, tak urcite ano, minimálne úvodné logo a predinštalované apps, taktiež sa môžu líšiť dátumy spustenia aktualizácií
C3sTr
Explorer
Možnosti
Ne ne, na paušál ne, jen přes jejich e-shop 🫣🤔
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Tak to si nemyslím. Skús sa ich rovno spýtať, majú tam online chat 😉 ak by sa nikto nenasiep co ma skusenost. Mne vzdy rýchlo poradili (s paušálom) ale to by nemal byt problem 😉
0 Like
C3sTr
Explorer
Možnosti
To už jsem zkoušel, říkali že prý originální software od výrobce ale nainstalované aplikace např moje O2. Tak jsem chtěl právě jestli někdo nemá osobní zkušenost. Pokud tam jsou jen ty app tak to by nevadilo 🫢
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Presne 😉
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

SW by mal byť +/- rovnaký. Môžu tam byť, ako píšete, nejaké ich predinštalované appky.

Je však možné, že sa niekedy môžu oneskoriť aktualizácie. To ale môže, i nemusí tak byť.

Predinštalované aplikácie by sa mali dať odinštalovať 😉

Pantom
Pathfinder
Možnosti
od operátora již nikdy nic nekoupím, protože i to logo při spuštění je jejich customizace a nejde to nijak obejít. Mám napr tablet, na který je již aktualizace, ale já žádnou dostupnou nemám. Když dohledám na netu, tak mi chybí 2 velké aktualizace systému které nejde instaloval, protože je pristroj customizovany.Takže ne, raději přidám pár peněz a koupím čistý přístroj a každému bych doporučil to samé , za ty problémy to prostě nestojí.
0 Like
P33
Navigator
Možnosti
Nedoporučuji. Logo na začátku je hrozné a hlavně aktualizace klidně o měsíc až dva později, než u běžného CZ modelu.
0 Like
C3sTr
Explorer
Možnosti
Tak já nevím 🤔 asi zajdu na prodejnu ať mi to předvedou 😁1741209194962.jpg
0 Like