Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung-Gemini

(Téma vytvořeno: 28-01-2025 05:06 PM)
647 Zobrazení
Pamela68
Voyager
Možnosti
Samsung slibuje, že půjde u "25" ovládat skrze Gemini telefon přes dvě aplikace. No uvidíme a uvidíme jestli se to dostane i do starších modelů. Nicméně už teď umí Gemini spustit v telefonu asi každou aplikaci po zadání hlasového příkazu česky. Nevím o žádné AI která by to uměla (možná se pletu) A to zní jako celkem dobrý začátek 👍😉
19 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Mimochodem, cca 3 dny zpet jsem zkusil zajimavy pokus. Dva telefony v konverzacnim modu jsem polozil vedle sebe. U jednoho pauznul gemini a druhemu jsem rekl at si vymysli tema a polozi otazku...a v tu chvili jsem "odbrzdil" poslech na tom prvnim...
Zkuste si... 🙂
Pamela68
Voyager
Možnosti
Jo, tohle jsem viděl v nějaké francouzské komedii😁 Týpek vzal dva iPhony a nechal Siri bavit se spolu 😁
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Popravde bylo to zajimave, ale moc daleko jsem se nedostal. Pri delsi pauze mezi slovy si druhy telefon myslel ze prvni skoncil a zacal mluvit. A jelikoz v cestine to jeste nezvlada "skakani do reci", tak bylo brzo ticho.
0 Like
Pamela68
Voyager
Možnosti
Snad se v ČR/SR dočkáme i toho skákání do řeči 👍 😉
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Upřímně, byl bych spíše překvapený, kdyby tam něco takového nebylo. 😁
JHill-Ionas
Pathfinder
Možnosti
Jak někteří už zmínili. Tady je dobré nemít základ, ale Gem Advance, pak to začne dávat smysl.🔥 Já s S24U, leda tak nechat tak. Nechci ztratit SAM zprávy, SAM volání s kontakty aj 🔥
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne nemám odskúšané, ale videl som pár príspevkov na internete, že Perplexity by mala zvládať všetko v CZ i SK jazyku - vrátane plnej konverzácie 🤔

0 Like
Pamela68
Voyager
Možnosti
Co mám vyzkoušeno já, tak Perplexity umí češtinu, ale neumí "sahat" do telefonu. Ale mám jen tu základní verzi.
0 Like
Sigi_ZM
Navigator
Možnosti
Přesně tak! Jsem sic líný dosti, ale na budík ještě dosáhnu.😁
Také mě to vůbec nepřekvapuje. Kontrola musí být...🤗
0 Like
Pamela68
Voyager
Možnosti
V Gemini mi už funguje "skákání do řeči" 👍