Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung-Gemini

(Téma vytvořeno: 28-01-2025 05:06 PM)
644 Zobrazení
Pamela68
Voyager
Možnosti
Samsung slibuje, že půjde u "25" ovládat skrze Gemini telefon přes dvě aplikace. No uvidíme a uvidíme jestli se to dostane i do starších modelů. Nicméně už teď umí Gemini spustit v telefonu asi každou aplikaci po zadání hlasového příkazu česky. Nevím o žádné AI která by to uměla (možná se pletu) A to zní jako celkem dobrý začátek 👍😉
19 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Me gemini porad rika ze nic spustit ani nastavit (budik) neumi. S23U.
Ale je fakt, ze ji drzim dost na řetězu. Mam vyple aktivity a nepouzivam zadne rozsireni..a predpokladam, ze zrovna pro interakci s telefonem bude potreba toto rozsireni - viz obr.SmartSelect_20250128_172633_Google_1000307555_1738081594.jpg
0 Like
Pamela68
Voyager
Možnosti
Teď jsem to zkusil. Řekl jsem "nastav budík na 5 hodin" a mám nastavený budík na 5 hodin. U mně to funguje bez problémů 🤔 Mám jen aplikaci co jsem stáhl z GP, nic víc, žádná placená verze, ani žádné rozšíření. Dělám to na základní obrazovce, kliknu na mikrofon, řeknu co chci a udělá to.1738082022499.jpg
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Mimochodem..toto jste cetli?
Pokud pouzivate rozsireni (a tim padem musite mit povinně zaple aktivity), tak vase konverzace ctou "vyskoleni kontrolori".
Tak to s dovolenim dekuji, ale to si ten budik radeji nastavim sam 🙂1738082040351.jpg
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Rozsireni mate zaple by default..kouknete do nastaveni pres profilove foto.
Ja ho vypinal expost.
0 Like
Pamela68
Voyager
Možnosti
Teď se dívám a mám zapnuté aktivity 🤔 Když aktivity vypnu, nic nastavit nelze. Tak jsem to aspoň vyzkoušel 😉 👍 No do budoucna to asi stejně bude fungovat jen s nějakým "špehováním" Googlu nebo Samsungu. Bude záležet co si člověk vybere. Buď AI která nefunguje pořádně, ale myslím si že mě nikdo "nešmíruje", nebo dělá všechno co chci a počítám s tím 😉
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
A hlavne si nedelat iluze, ze i s vyplyma aktivitama to nesmiruje.
0 Like
Pamela68
Voyager
Možnosti
Přesně tak 😁 Dnes, když má každý smartphone, hodinky, chytrou TV, kartu, tablet, notebook a já nevím co ještě, tak bazírovat na povolení nějakých aktivit v AI je úsměvné 😁 Nicméně pořád je Gemini asi jedinou AI, která umí sáhnout do telefonu. A pokud by to fungovalo jak slibují, třeba že řeknu "najdi nejbližší koncert Horkýže Slíže v Ostravě a pošli odkaz Petrovi" a fungovalo to, tak by mi nějaké povolení aktivity bylo celkem u ...
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Trochu je "matouci", ze ackoliv samotna gemini tyhle interakce s telefonem umi, tak jeji "konverzacni mod" nikoliv.
I pres zapnute rozsireni konverzacni bot vytrvale rika, ze nastavit nic nelze.
Vam to v konverzacnim rezimu funguje?
0 Like
Pamela68
Voyager
Možnosti
V konverzačním módu mi to taky nejde, jen na základní obrazovce po stisknutí mikrofonu.1738085630198.jpg
0 Like