Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S25 výkupný bonus

(Téma vytvořeno: 07-02-2025 02:31 PM)
131 Zobrazení
Sylvo007
Helping Hand
Možnosti

image

Tak už sa objavil aj 100 eur výkupný bonus..
0 Like
15 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Áno, je to tak. Po ukončení predobjednávok a bonusov s  tým spojenými, od dnes (t.j. 07.02.2025) je spustená akcia na výkupný bonus 👍

Sylvo007
Helping Hand
Možnosti
Neviem ako to budeme chápať, ja napríklad nemám stále telefón doma ani po 16tich dňoch, to znamená, že mi príde až po 7.2. Budem mať nárok na bonus?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Sylvo007
ano je tomu tak. Platí to i pro zákazníky v České republice. Výkupní bonus činí až 2.500,- Kč.

0 Like
runner4you
Explorer
Možnosti
Ono je pekné, že dali teraz bonus 100€ ale zrazu výkupné hodnota práve o tých 100, resp. 80 € klesla 😉🤪 behom 7 dní 🤣
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Ja osobne si myslím, pričom v tomto nebudem súhlasiť s kolegom, že na objednávky vytvorené v čase predobjednávky sa výkupný bonus vzťahovať nebude. Výhodou predobjednávky bola 2-násobná pamäť v minimálnej hodnote bonusu 120€. Takto je bonus "iba" 100€ -> výhoda predobjednávky. Ako sa uvádza aj v podmienkach, dôležitý bude dátum nákupu (vytvorenia objednávky), nie jej doručenie.

Druhá vec je, že objednávky z oficiálneho eshopu nepodliehajú výkupnému bonusu na www.novysamsung.sk. Oficiálny eshop má vlastný Trade-in program, ktorý je potrebné zadať ihneď pri vytváraní objednávky.

Sylvo007
Helping Hand
Možnosti
Ja som si to schválne porovnal s mojou S23, a nie, nepadla. Práveže mi vtedy padla sánka, ako málo by som dostal za telefón. Akurát že mne počnúc dnešným dňom padla záruka na zariadení a tým pádom cena padla o cca 60 eur
0 Like
runner4you
Explorer
Možnosti
Mne to padlo o 80€ keďže som skúšal oceniť s24 ultra pred týždňom a dnes mi to ukazovalo už o 80 € menej, ale zas 100 € k výkupu
0 Like
Sylvo007
Helping Hand
Možnosti
Noo, stránka Novysamsung uvádza partnera na nákup zariadenia aj Samsung.sk, tak už neviem. Nepatrí sa mať v svojom výkupnom programe takéto nezrovnalosti. A pododkaz na detaily výkupu momentálne nefunguje..
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Ako partnera možno áno, každopádne treba čítať ďalej a všetko:

23PeterK_0-1738935743011.png

Ako hovorím oficiálny eshop má svoj vlastný Trade-in:

https://www.samsung.com/sk/trade-in/

Podrobné pravidlá pre výkup od partnerov www.novysamsung.sk, ktorý nemajú vlastný výkup priamo pri kúpe zariadenia nájdete tu:

https://www.novysamsung.sk/stranka/podrobne-pravidla-galaxys25