Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 8

(Téma vytvořeno: 18-09-2025 10:11 AM)
631 Zobrazení
jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
Jak už většina víte, dnes nám dorazila One UI 8 nástavba na můj Samsung Galaxy S25 Ultra. Chtěl bych se zeptat, máte taky chybu s nabíjením? Nefunguje mi rychlé nabíjení, přitom nabíječku a vše na to mám. Máte taky někdo s tímto problémem?

6 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Jhsoftserv
Troubleshooter
Možnosti

U mňa bez problémov,

vždy odporúčam po update (najmä z verzie jedného androida na nový o stupeň vyšší) urobiť cez recovery wipe cache partition, snáď pomôže, prípadne skontrolovať cez diagnostiku zariadenia 

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 16, One UI 8.0, S938BXXU5BYI3 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,ja som tiež nezaznamenal ziadny problem.Odporuča sa po uptadu reštart mobilu ako píše kolega.

Řešení
PetrV
Hotshot
Možnosti
U mě bez problémů , jen jsme se opět nedočkali překladu do CZ 😉
S25 ultra 512GB

Řešení
alrah
Pathfinder
Možnosti
Udělal jste wipe nebo jen restartoval tel.?

Řešení
stzcze_s25u
Journeyman
Možnosti

Dnes jsem po updatu nabijel pres power banku, vzdy se po cca 10 vterinach vypnul fast charge... po restartu telefonu, to prestalo delat, snad to nebude blbnout.

Řešení
Buffy333
Student
Možnosti
Dobrý den všem. Nabíjení mi také vypíná☹️. A po aktualizaci na One UI8, s25 Ultra se mobil po cca 3-4 hodinách používání začne zpomalovat a setkat. Následuje restart a takto každé 3-4 hodiny. Diagnostika OK. TOVÁRNÍ NASTAVENÍ dělat nechci, mám na mobilu velmi složité nastavení.
Zvětšil jsem RAM a to nepomohlo. Do té doby naprosto bezproblémový chod. Jako další chyba se ukazuje, že nemohu změnit titulní obrázek na albu v galerii. Docela dost malérů. Toto tu ještě nebylo☹️
Máte nějaký tip co s tím? Díky. Zdeněk

15 Odpovědi
Řešení
Jhsoftserv
Troubleshooter
Možnosti

U mňa bez problémov,

vždy odporúčam po update (najmä z verzie jedného androida na nový o stupeň vyšší) urobiť cez recovery wipe cache partition, snáď pomôže, prípadne skontrolovať cez diagnostiku zariadenia 

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 16, One UI 8.0, S938BXXU5BYI3 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation
jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
Super děkuji zkusím 👌🏼
Řešení
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,ja som tiež nezaznamenal ziadny problem.Odporuča sa po uptadu reštart mobilu ako píše kolega.
jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
Zkusil jsem restartovat a už to jede jak má super děkuji moc
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
👌🖐
jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
👍🏼👋🏼
Řešení
PetrV
Hotshot
Možnosti
U mě bez problémů , jen jsme se opět nedočkali překladu do CZ 😉
S25 ultra 512GB
jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
Já jsem restartoval a už je to v pohodě jo toho českýho překladu se asi nikdy nedočkáme 🤣🤣🤣
Satelit1
Pioneer
Možnosti

Taky si myslím 🫣