Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 8

(Téma vytvořeno: 21-09-2025 08:32 AM)
98 Zobrazení
jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
Jak už většina víte, dnes nám dorazila One UI 8 nástavba na můj Samsung Galaxy S25 Ultra. Chtěl bych se zeptat, máte taky chybu s nabíjením? Nefunguje mi rychlé nabíjení, přitom nabíječku a vše na to mám. Máte taky někdo s tímto problémem?
15 Odpovědi
Řešení
alrah
Pathfinder
Možnosti
Udělal jste wipe nebo jen restartoval tel.?
Řešení
stzcze_s25u
Journeyman
Možnosti

Dnes jsem po updatu nabijel pres power banku, vzdy se po cca 10 vterinach vypnul fast charge... po restartu telefonu, to prestalo delat, snad to nebude blbnout.

jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
Jen restartoval 👌🏼
jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
Jo jo, je to teď takové divné to nabíjení, ale spravilo se mi to po tom restartu.
0 Like
Řešení
Buffy333
Student
Možnosti
Dobrý den všem. Nabíjení mi také vypíná☹️. A po aktualizaci na One UI8, s25 Ultra se mobil po cca 3-4 hodinách používání začne zpomalovat a setkat. Následuje restart a takto každé 3-4 hodiny. Diagnostika OK. TOVÁRNÍ NASTAVENÍ dělat nechci, mám na mobilu velmi složité nastavení.
Zvětšil jsem RAM a to nepomohlo. Do té doby naprosto bezproblémový chod. Jako další chyba se ukazuje, že nemohu změnit titulní obrázek na albu v galerii. Docela dost malérů. Toto tu ještě nebylo☹️
Máte nějaký tip co s tím? Díky. Zdeněk
jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
Zdravím, musíme vyčkat na updaty, co upraví ty chyby vydané s ONE UI 8, nebo zkusit to tovární nastavení, ale myslím si, že ani to by nepomohlo. Musíme vyčkat na další aktualizace, které vylepší chyby a zlepší chod nové nástavby ONE UI 8.
0 Like