Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kódy

(Téma vytvořeno: 26-01-2025 01:50 PM)
334 Zobrazení
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Tak teď už to nechápu. První den šel dát z kolotoče kód a neměl jít. Chyba Samsungu, kterou spousta lidí využilo. Druhý den už kód z kolotoče nešel. Já jsem to bohužel promarnil a přišel jsem o to.
Teď chci koupit telefon+tablet+sluchátka a nejde dát dohromady kód UPGRADE +APPKA5 +kód 500 přímo na telefon. Prostě jakmile zadam nějaký kód,smaže se ten další, takže to Samsung s těmi kódy úplně pokazil. 

Takže můžu děkovat sám sobě, že jsem neobjednal prvni den a teď už to vychází na mnohem víc. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Erniino zdravím, pokiaľ evidujete problémy pri uplatnení zľavových kódov, neváhajte sa obrátiť na zákaznícku podporu Samsung, najlepšie na bezplatnom tel.čísle 800 726 786. 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Väčšinou sa tam píše malými písmenami, že niektoré akcie nie je možné kombinovať. Je v tom zbytočne chaos.
0 Like
otarakosnik
Navigator
Možnosti

Pro mě je otázkou, zda-li bude e-shop Samsungu aktivní a nám, co jsme kódy z kolotoče stihli využít, objednávku zruší.

0 Like
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Erniino zdravím, pokiaľ evidujete problémy pri uplatnení zľavových kódov, neváhajte sa obrátiť na zákaznícku podporu Samsung, najlepšie na bezplatnom tel.čísle 800 726 786. 

0 Like
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Podle mě to neudělá
0 Like
SW4L3R
First Poster
Možnosti

Pak je to obrovský scam.

0 Like
Pantom
Pathfinder
Možnosti
Já objednal a použil kód z kolotoče, apka5%, body z rewards a ultra 512 vyšla na 30 800 kč, což není tak špatné.
Škoda že nebyl klasický cashback, kde bych se zbavil něčeho co už doma dávno nepoužíváme. Ten Smart tag jsem využil, ale nepotřeboval, raději bych slevu. Zaplatil jsem si i pojištění na 2 roky proti rozbití a to už je také dražší než minule na S23u.
Ame co už, na telefon se už těším.

Snad tady nebudu mít moc překlepů, protože píši bez brýlí 😂

Pěkný večer všem.
0 Like
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Tak to máte štěstí. Já to nechal na druhý den a bohužel už kolo štěstí nejde a teď v tich kodech mají pěkný *****, že nejdou pořádně ani ty co mají jít 😮
0 Like