Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Žadný pokrok po dvou letech? Vyveďte mě z omylu!

(Téma vytvořeno: 26-01-2025 01:06 PM)
613 Zobrazení
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Zdravím! V roce 2024 jsem si tu trochu povzdechl, že moc nevidím smysl v přechodu z S23 na S24. S23 pro mě moc fajn telefon, funguje parádně a Samsungu nedělá ostudu. No... Férově mi tu většina napsala, že přechod moc po stránce HW ani SW nedával smysl 🫠
Proto mě celkem překvapilo, že z pohledu na parametry a třeba i bonusy (včetně nulového zvýhodnění u odkupu), mi na první pohled nedává smysl ani přechod na S25. Což je po dvou letech podle mě už trochu na pováženou 🤔
Ale hlas lidu... nechám si poradit. Co myslíte, stojí letošní supernovinky za to? A pokud ano, proč?
Těším se na poznatky i dojmy běžných zákazníků a uživatelů (hvězdy už chválí jinde) 👋
23 Odpovědi
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Pěkný den,

Já sem z S23U na S24U loni přecházel, nejvýraznější změnou "na první pohled" byl displej, antireflexní úprava je hlavně na slunci velký rozdíl, já to tedy zabil tím, že sem si na telefon nalepil Panzer Glass sklo a rázem je z toho lesklý displej....nedělejte to.

Nejvyšší modely telefonů se dostaly do situace, kdy toho hw už moc měnit nejde, ty telefony se podobají jako vejce veci a bude záležet na softwaru, to není výmluva, nebo zastávání se Samsungu, to je fakt, na druhou stranu co by šlo z mého pohledu zlepšit?

1. Lepší baterka, vyšší kapacita se hodí vždy, je to přece jenom mobilní zařízení.

2. Výrazně rychlejší bezdrátové a reverzní nabíjení, takhle je to tam na okrasu. U drátového nabíjení je 45W taky už dost historický údaj a je to ostuda.

3. Z hlediska sw jsou stále věci, které top model nemá a buď je potřeba si pomoci aplikací třetí strany a nebo to nejde vůbec - třeba zaheslování jednotlivých aplikací, lepší záloha komplet telefonu na různá uložiště (google disk, OneDrive, atp.), při přesunu dat z S24 na S25 zase budu nadávat, že sem to znova podstoupil a proklínat ty, kdo to neumí vymyslet lépe a jednodušeji. Tak třeba v One UI 9 🙂

4. SW bonusy v telefonu jsou ostuda, Youtube na 3 měsíce? A to jde tuším využít jen jednou, účet na Youtube další "bonus" už neumožňuje. Bezpečností řešení od McAfee je další sranda, vůbec to neodpovídá postavení modelu v portfoliu značky. Samsung ví jak se tohle využívá, stejně jako věděl jak se využívá bluetooth S-Pen a zařízl ho.

A co se týká chybějícího bonusu u výkupu, vždy můžete telefon prodat ve vlastní režii, jasně kdo se bude vždy spoléhat na výrobce, tak čekat, že rok od roku bude dávat více, je asi naivní představa. Na druhou stranu jsou lidé co třeba někdy nějakou řadu přeskočí, ale jedou léta top modely a jim se od Samsungu vlastně nedostává vůbec nic.

Takže jestli stojí nová řada za to je strašně individuální záležitost, sto lidí, sto názorů.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 4), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, osobně mám za to, že Samsung se prostě přestal orientovat na co nejlepší vylepšení HW, především v oblasti foťáků. A to asi ze 3 důvodů:
- nové senzory každý rok by znamenaly se učit a ladit vše od znova a v tom Samsung není dobrý a nikdy nebyl
- cenově by to bylo neúnosné pro drtivou většinu (viz. top HW v S20U, který by na dnešní peníze stál 55k)
- interní rozhodnutí se více věnovat SW a podpoře obecně - to prostě stojí nemalé finance

Vše ostatní odpovídá vlajkové třídě. Ale nechápu např. nepoužití antireflexního skla GG Armor napříč celou řadou - tohle by měla být nad 20k povinnost...

Galaxy ZFold7 | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Vlastně se všemi těmi návrhy co vylepšit se dá souhlasit.
Jestli to co stojí za řeč je antireflex... no nevím, jestli v tom spatřujete důvod doplácet si za inovaci 10k+, tak tam asi tu investici úplně nechápu. Ale je to i finančních možnostech. Pro toho kdo vydělává hodně jsou to samozřejmě drobné a proč si za displej neudělat radost... Pokud HW vylepšovat moc nejde, pak bych čekal extrémní důraz na SW. Ale tam to bohužel taky moc nevidím. A pokud to spojíme s garancí podpory několika let, těžko říct, zda bude Samsung na trhu posilovat... už teď vidím, že hodně Samsung lidí přechází na trochu levnější značky.
0 Like
Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
Ani bych neřekl, že lidi přecházejí od Samsungu na levnější značky. Pravdou je, že lidi si jen spočítali poměr cena × výkon a co vlastně doopravdy z hromady draze zaplacených pseudo-inovací skutečně využijí. Ti, co mají S23U a S24U si tak v pohodě počkají na S26U nebo lépe na S27U. Tam už bude funkční i ta čeština👍
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Tak není to žádný vzorek, jen pár lidí kolem mě. Já se opravdu těšil na S25... ale jak jsem napsal, trochu marně hledám jakýkoli důvod, čím si polepším
LEINADL
Voyager
Možnosti
Dobrý den, přešel jsem z S23U na S24U, nelituji! 🤩 Papírově to nevypadá, ale ten posun při používání je znát. A teď pozor: bonus v předprodeji byl tehdy 2500 Kč za výkup, zdarma pouzdro, nějaká sleva na folii a zdarma bezdrátová nabíječka – celková cena cca 31 500 Kč. Zatímco u předobjednávky S25U je za mě příjemnější akce, za cenu cca 34 500 Kč máte mobil, Buds3 Pro, Watch 7 45 mm, kryt na mobil, folii. 👍 Takže já jsem spokojen, není výkup, pravda, ale ten má být, co jsem se dočetl, snad až po předobjednávkách (opět 2500 Kč). Co se týče samotného telefonu, za mě je to větší posun než z S23U na S24U. 🚀 Pokud to porovnám s Applem, kde mám doma iPhone 15 Pro Max a měl jsem 16 Pro, tak se v zásadě jedná o totožné mobily kromě nějakých filtrů u fotoaparátů a pro mě zbytečného tlačítka z boku… Samsung je tedy na tom ještě hodně dobře. 😉 A pokud řešíte peníze, kupujte později; v prosinci byl v akci S24 Ultra za cca 20 500 Kč, tím pádem, jestli vyměníte mobil až na konci roku každý rok, přechod vás vyjde na pár korun! 😉 GOOD LUCK!🍀 #Samsung #Telefony #Android #Upgrade #S25Ultra #Hodnocení #Recenze #Cena #Akce #Telefon
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
To máte možná nějakou speciální nabídku. Já mám v eshopu možnost pouze navýšení paměti za vámi uvedenou cenu. Samozřejmě, pokud někdo dostane výrobky navíc, může to pro něj být atraktivnější.
0 Like
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
To je asi nějaká speciální nabídka. Já mám v eshopu pouze možnost navýšení paměti. Pokud někdo dostane výrobky navíc, tak to může být atraktivnější.
0 Like
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Některá rozhodnutí jsou zvláštní, to máte pravdu. Ale je hezké, že pro ně máte pochopení.
0 Like