Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Jakou ochranu na displej ?

(Téma vytvořeno: 10-02-2025 07:35 PM)
369 Zobrazení
P69
Pioneer
Možnosti
Doporučujete originální fólii Samsung ? Jaký máte názor na sklo Panzer Glass Ceramic?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
P69
Pioneer
Možnosti
Moc děkuji všem za reakci na dotaz. Chtěl bych sklo pro lepší ochranu, ale zároveň nechci přijít o antireflex. Uvažoval jsem právě o Panzer Glass s tím, že má podle specifikací také antireflexní vrstvu, ale asi raději zvolím originální folii Samsung. Je to na jistotu 😉.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
14 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @P69

Osobně folii Samsung doporučuji, v případě modelu Ultra zachová vysokou odrazivost a dá se pořídit za rozumnou cenu. Dále jsem slyšel velmi dobré ohlasy na nové folie, které lepí v Brand Storech Samsung - značka Mobile Outfitters.

20250210_193235.jpg

fajnsnek2
P69
Pioneer
Možnosti
Folie z obchodu byla sice hladká, tvrdá pro Spen, ale měla i po několika dnech viditelnou strukturu. Použil jsem proto originální folii a jsem spokojený. Ale zvažuji použití skla - lepší ochrana.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @P69 

já můžu doporučit Mobile Outfitters, kde máte na výběr ze čtyř druhů, osobně mám tu nejdražší Fusion a jsem spokojen. Co se týče skla Panzer Glass Ceramic, ptal jsem se na to kluků na ostravské prodejně a úplně to nevychválili a spíše od toho zákazníky odrazují.

Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, origo antireflex fólie. Za málo peněz hodně muziky...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Michal686
Voyager
Možnosti
Ja mam panzer glass a som spokojny.
Spissa
Pioneer
Možnosti
Folie obyč nebo ta s hydrogelem. Fungujou dobře.
Pantom
Pathfinder
Možnosti
No já mám zatím noname sklo, ale právě také přemýšlím jestli folii nebo sklo.
Na S23ultra jsem měl folii z Datartu a držela jako přibitá a nebyla vůbec poškrábaná, akorát jsem po roce a teď opět než šla dál do rodiny lepil novou, ještě za 99.
Ale jde mi o to, že fólie je vlastně pružná a sklo ne, fólie je tenčí než sklo a tím pádem může fungovat ochrana na krytu. Myslím tím to, že okraje krytu jsou nad displejem a když dáte sklo, tak je to téměř zároveň a kryt přesahuje tak půl mil milimetru a tím pádem asi nebudou dobře fungovat deformacni zóny krytu.
Podle mého laickeho názoru i fólie lépe pohltí a rozvede případný máraz do displeje akorát není na dotek a třeba s-pen tak hladká.
Nevím, co si myslíte vy?
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Roky používam výhradne originál fólie Samsung a nedám na ne dopustiť. Pokiaľ sa predávajú, berte tie. Horšie je, keď sa po roku prestanú predávať a človek, ktorý nemení telefón každý rok, musí hľadať náhradu. Prípadne sa dá predzásobiť predom 🙂 Za mne ale tie originál super 👍

dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Pěkný den,

Sklo si na S24U resp. S25U nedávejte, výraznou přednost antireflexního displeje tím dokonale smažete což je velká škoda a hlavně v letních měsících na sluníčku budete nadávat, já PanzerGlass dal na S24U, nikdy víc. Na S25U sem dal fólii a je to v pohodě.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro