Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gemini Advanced

(Téma vytvořeno: 09-02-2025 11:58 AM)
381 Zobrazení
Ifen
Voyager
Možnosti
Ahoj, má někdo stejný problém jako já, že máte zaplacený Google One, ještě z předchozího telefonu? Protože k S25kám, má být Gemini na 6 měsíců zdarma, tak jestli to pak půjde aktivovat, nebo opět utřu ústa? Nikde jsem info, kromě toho, že to nepodporuje, pokud je členství zaplacené nejde tento bonus uplatnit.
Přejít na řešení
16 Odpovědi
Ifen
Voyager
Možnosti
Tam už jsem psal, ale jak víme, na Google psát je jako chtít čísla do sportky.😂 Každopádně by asi bylo fajn to pořešit, protože určitě nebudu jediný.😊 Moc děkuji za ochotu a počkám tedy na další informací 😊
Honzajz
Voyager
Možnosti
Pokud už mate zaplacené, nepůjde znovu 6 měsíců zdarma. Jen pro nové
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak jsem zjistil, že pro Váš tarif tato nabídka neplatí. Vy už jste toto měl zahrnuté v předchozím období, viz screenshot. Funguje to podobně jako když platíte stream a přijde nabídka pouze pro nové zákazníky.
1739109393474.jpg

0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Děkuji, tak zase prasárna od prašivého Google. Tak ať si to strčej někam, budu radši platit Onedrive.👹 Mrzáci vždycky potrestají platící zákazníky.🙈
0 Like
wancohoff
Explorer
Možnosti
Ja si uz dlho platim 100GB za 1,99€ dal som aktivovať advance na 6 mesiacov zadarmo, a potom hned zrusil odber (aby som za polroka nezabudol) takze teraz polroka mam advance, 2TB miesta zadarmo, lebo mi vlastne zrusilo tu 1,99e platbu za 100GB kedze mam vyssi program.. po polroku si znova dam odber 100GB/1,99€ ..
Ale potreboval by som poradit s niecim inym.. kym som neaktivoval advance, slo mi cez gemini hlasom spustit spotify a aj konkretneho interpreta a zacalo to hrat.co som sa tesil ze vyuzijem v aute.. ako som aktivoval advance, uz to nefunguje a pize ze to nepodporuje a chce mi pustit youtube. Cize namiesto funkcii navyse, ktore som ani nepostrehol, som prisiel o funkciu ktorej som sa tesil a chcel vyuzivat..skusal som aj znova prepojit v nastaveniach gemini, tam sa to tvari ze je to ok, ale nefunguje to co mam robit ??? 1739278606516.jpg
0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Dobrý den, tak po ukončení prémiového Google One mi tam naskočila zkušební doba na těch 6 měsíců, tak super a info pro ostatní.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, super a děkuji za hodnotnou informaci.