Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gemini Advanced

(Téma vytvořeno: 09-02-2025 11:58 AM)
540 Zobrazení
Ifen
Voyager
Možnosti
Ahoj, má někdo stejný problém jako já, že máte zaplacený Google One, ještě z předchozího telefonu? Protože k S25kám, má být Gemini na 6 měsíců zdarma, tak jestli to pak půjde aktivovat, nebo opět utřu ústa? Nikde jsem info, kromě toho, že to nepodporuje, pokud je členství zaplacené nejde tento bonus uplatnit.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak jsem zjistil, že pro Váš tarif tato nabídka neplatí. Vy už jste toto měl zahrnuté v předchozím období, viz screenshot. Funguje to podobně jako když platíte stream a přijde nabídka pouze pro nové zákazníky.
1739109393474.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
16 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Ifen
já si platím již dva roky Google One a i přesto mi na mé S25U jde Google Advanced aktivovat na půl roku zdarma.

0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Aha, tak super a poradíte mi prosím, kde to najdu a aktivují? K 15.2. mi to končí, tak ať rovnou uplatním. Moc děkuji za odpověď a ochotu 😊
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Spustíte aplikaci Gemini, kliknete na profilovou ikonku v pravém horním rohu a dáte vyzkoušet Gemini Advanced.
1739100174211.jpg

Ifen
Voyager
Možnosti
A to je to, já to tam nemám. 😊
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Zvláštní, já si také platím službu Google One. Jakou platíte verzi?

0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Tu základní.😊1739100357911.jpg1739100357920.jpg
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
To podle mě není ta základní, já nemám k dispozici 2 TB, viz screenshot. Tady bude ten zakopaný pes. Já si platím Basic a Vy premium verzi.
1739100684970.jpg

0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Aha😊 Dá se to nějak řešit?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tohle bude dle mého dotaz na Google, ale zítra se zeptám i na vyšších místech v Samsungu.