Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vlhkost v usb porte

(Téma vytvořeno: 24-11-2024 04:19 PM)
440 Zobrazení
PGrman
Journeyman
Možnosti
Ahojte, potrebujem poradit . 
Samsung s24 ultra
Stale mi vyskakuje ikonka kvapky - vlhkost v usp porte. Pritom telefon v kontakte s vodou nebol. Sem tam mi nenabija a pri zapojeni kabla zacne vibrovat s vystraznym hlasenim (nie ale vzdy). Usb port je suchy, ani nic v nom nie je nijak poskodene, tak v com moze byt problem, co myslite??
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @PGrman
podobnou zkušenost mám i já a nepomohl ani tovární reset. Zašel jsem s tím do servisu, kde mi v rámci reklamace vyměnili port a flex kabel. Dle vyjádření servisu má řada S24 s tím problém. Do tří dnů jsem měl telefon zpátky, ale bohužel vše pak nastavujete znova.

https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autorizovanych-servisnych-stredisok-samsung/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @PGrman
podobnou zkušenost mám i já a nepomohl ani tovární reset. Zašel jsem s tím do servisu, kde mi v rámci reklamace vyměnili port a flex kabel. Dle vyjádření servisu má řada S24 s tím problém. Do tří dnů jsem měl telefon zpátky, ale bohužel vše pak nastavujete znova.

https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autorizovanych-servisnych-stredisok-samsung/

0 Like
Jozkor
Voyager
Možnosti
S23U znamená, že napr v sladkej vode napr potok jazierko môžem ponoriť mobil a fotografovať? Mam trosku rešpekt.
0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
PGrman
Journeyman
Možnosti
Dakujem, skusim. 🙏
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
presne ako píšu FRENKY22 a potasm. Najprv opatrne očistite a vysušte USB konektor, potom vymažte vyrovnávaciu pamäť a dáta systémovej aplikácii USBSettings a pokiáľ sa bude hláška po reštarte naďalej zobrazovať, tak neostane iné ako obrátiť sa na servis.
Elvis1997
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, taky se mi to den ukazovalo a pak z ničeho nic to přestalo. Musím zaťukat, ale už nějakých 5 dní je to zase v pořádku
0 Like
PGrman
Journeyman
Možnosti
Vdaka pani. Zatial vsetko ide... uz ikona zmizla a nabija v poriadku
0 Like