Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

UNPACKED

(Téma vytvořeno: 22-01-2025 09:14 PM)
462 Zobrazení
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
Takže mame rozbalene ale mna zaujima kedy vyjde stabilna verzia One UI 7 na seriu smarfonoch S24 event sa mi pačil farbičky animacie ale moc rozpravali o tej Ai mohly aspon na koncu povedat kedy S23 a s24 usery dostanu slubovanu nadstavbu One UI 7 akoze dobre by bolo sa to dozvediet 
Přejít na řešení
18 Odpovědi
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
V tomto pripade mi to pride ako keby sa samsung realne vysral na s24 :smiling-face:
0 Like
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
Realne som sklamany smutny a nahnevany
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Aktualizácia na One UI 7 určite dorazí a bude obsahovať kopec noviniek. Nie je preto dôvod na sklamanie. Nesmiete sa len nechať oklamať rôznymi clickbait článkami, že to bude hneď. Veď takto to fungovalo vždy, že najskôr dostanú update najnovšie modely a potom postupne staršie.
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
Tak v tom pripade sa mi neoplati ani prechadzat na nove modely len z toho dôvodu že moj telefon ma tie iste čreva ako s25 alebo s25+
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

@TomiXL Súhlasím s tebou. Ale...

Je potrebné "jedným dychom" - myslím, že objektívne - dodať, že je trochu nemilé, že pre, do včera, aktuálnu vlajkovú loď (sériu), vyjde nový Android až v momente, kedy je možné, že už budú úplne prvé bety pre Android 16 (nie developer).

Viem, že nový Android skoro nič neprináša, ale aj tak... 😉

OneUI 7.0 je samostatná kapitola, o tej sa nebavím 🙂

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Osobne tiež niesom nadšený, že to tento rok tak dlho trvá, ale zas chápem, že nová nadstavba s AI funkciami sa nespravi len tak. Uvidíme ako sa to celé uloží, keď Google chce teraz s aktualizáciami Androidu pridať a Samsung sa vlastne (minimálne navonok) vrátil k pôvodnému vydávaniu nového One UI.
Pokiaľ ale bolo oznámené vydanie One UI so sériou S25, bolo hneď jasné, že skôr ako február to pre staršie zariadenia nebude. Osobne som preto prestal brať stránky ako Sammobile za relevantný zdroj, nakoľko v posledných pár rokov je to len kopec clickbaitov.
@PatrikSuc čo sa týka upgradu z S24, ale aj iných zariadení je to už len vždy na danom užívateľovi, či sa mu prechod oplatí teda si ho vie nejak odôvodniť a oceniť prinášané zmeny.
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
Teraz som si uvedomil ze moj phone ma exynos a prejst na s25 kde je snapdragon by bolo lepsie ze? Tak preto uvazujem no 🤔🤔
0 Like
kengůru
Explorer
Možnosti
🙄🤔🤫Se současnou "rychlostí" Samsungu aktualizací pro S24 lze ONEUI7 očekávat pro opomíjené staré modely tak v květnu, ale neví se jestli fakt ještě letos. 😂

0 Like
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
Jak lze?
0 Like