Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

ONE UI 7 vs ONE UI 6.1

(Téma vytvořeno: 07-12-2024 07:14 AM)
564 Zobrazení
LEINADL
Voyager
Možnosti
Krásná ukázka a porovnání toho, co nám přinese One UI 7. 🤩 Osobně se mi to velice líbí, ačkoliv někteří tvrdí, že Samsung napodobuje Apple. 🤔 Dle mého názoru, jelikož mám oba telefony, s tím nesouhlasím. 👍 Podobnosti mohou být, ale v konečném důsledku jsou to dvě odlišná zařízení. S novou řadou Galaxy S25 se máme na co těšit a Samsung Galaxy Unpacked nám už pomalu klepe na dveře. 🚪

Na odkazu níže je porovnání One UI 7 vs One UI 6.1

Pokud někoho pohoršuje, že je zde opět založené nové téma o One UI 7, omlouvám se 🙏 a dávám menší radu. 😉 Dokud nevyjde nové One UI 7, tak se zde objeví možná ještě milion vláken na totožné téma. 😂 Chce to buď dělat slepého, 👀 nebo nad tím mávnout rukou a říct si, že jsme fanoušci a pravděpodobně se těšíme. 🥳 K rejpalům se nevyjadřuji; pořád je na trhu dost jiných značek, tak pokud někomu něco vadí, běžte do toho. 😉 Good luck! 👍

#Samsung #Galaxy #OneUI #Telefony #Novinky #Technologie #Android #S25 #Unpacked
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Zdravím, díky za příspěvek a video na porovnání SW novinek. Jako obvykle i tento update nebude "po srsti" částí uživatelů, zejména díky odebírání některých funkcí (DeX PC, edge panely atd.) ještě bych očekával nějaké změny co vzniknou v rámci Beta programu. Sám zatím nevím co si myslet, asi nechám na finální posouzeni až mi to přistane do telefonu (nebo v novém telefonu). Pěkný víkend přeji

fajnsnek2
Klara4321
Explorer
Možnosti
Prostě vydat takovouhle pecku a posunout ji až k vydání nové řady těžce není fér!😂 My, jedinci skupiny "včera bylo ***** pozdě" tím převelice trpíme. S koupí 24U na jaře jsem tak nějak automaticky počítala, že nejpozději na podzim bude nový Android. A vono kulový 😓
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Jestli to přinese výrazné zlepšení životnosti baterie, tak jako Android 14 proti Android 13, tak proč ne. Žádné převratné funkce tam nebudou, a bude to jen kopie Apple. Čemuž nerozumím, proč je Samsung posedlý Apple?
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Edge panel. Bude zrušen? Ako potom vyvolam menu na inteligentný výber? 1733660629536.jpg
0 Like
Marekmay
Pathfinder
Možnosti
V případě modelu Ultra to lze vyvolat perem. Panel se zřejmě rušit nebude, nepůjde ovšem už stahovat nové aplikace do panelu.