Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

UNPACKED

(Téma vytvořeno: 22-01-2025 09:42 PM)
117 Zobrazení
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
Takže mame rozbalene ale mna zaujima kedy vyjde stabilna verzia One UI 7 na seriu smarfonoch S24 event sa mi pačil farbičky animacie ale moc rozpravali o tej Ai mohly aspon na koncu povedat kedy S23 a s24 usery dostanu slubovanu nadstavbu One UI 7 akoze dobre by bolo sa to dozvediet 
18 Odpovědi
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
🙈😅
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @PatrikSuc

Přesný termín není zveřejněn, pouze dnes ověřené weby uvedly, že pro S24 již brzy.. . Počítám jednotky týdnu, maximálně konec února/začátek března... 

fajnsnek2
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
🥲
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @PatrikSuc 

ptal jsem se na to přímo na místě a ještě se zvažuje, jak dlouho nechají exkluzivitu pro řadu S25.

PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
Tak fakt jak pisali članky až v marcu 👏🥲
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Do začátku prodeje S25 to určitě nebude

fajnsnek2
Jenda8
Pioneer
Možnosti
Já čekal, že to bude dřív, když S24 ještě neměla ledovou aktualizaci zabezpečení..
0 Like
Tomasstudnicka
Pathfinder
Možnosti
Bohužel datum vydání zatím nebyl stanovený počítám Únor až Březen
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
prosím nevytvárajte v tomto napätie. Aktualizácia príde, ale určite nie teraz niekedy. Tento proces má svoju postupnosť a pokiaľ beží beta program a bolo ohlásené, že nové One UI príde so sériou S25, tak je úplne zbytočné na update vyčkávať. Nebude to rozhodne do zahájenia predaja a je potrebné ponechať aj istý čas rade S25 a teda osobne si myslím, že najskôr to bude v marci, inak by išiel Samsung sám proti sebe.