Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

UI7

(Téma vytvořeno: před týdnem)
91 Zobrazení
Elvis1997
Navigator
Možnosti
No na to jak vývoj trval dlouho...tak tedy těch chyb není zrovna málo...a to jsme na tom oproti uživatelům S23 ještě dobře. Nicméně třeba se mi laguje lišta, když sjedu prstem dolů. Na to že mobil není ani rok starý a je to vlajka...docela slušný. To se mi nedělo ani u mého starého Viva Y72, což byla střední třída. Snad to opraví aktualizace..ale jak říkám...vývoj byl dlouhý a nechápu, jak se tohle může stát 
14 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Elvis1997 

ano, nějaké chyby u jednotlivých modelů najdeme. Pokud na něco natrefíte, nebojte se to nahlásit přes aplikaci members, vždy je dobrá zpětná vazba. Případně doporučuji ve Vašem případě provést wipe cache, případně po tak velkém updatu tovární nastavení, je to obecně doporučováno, i když je to zpětné nastavování apod. opruz.

0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Jsem asi klikař uživatel S23, u kterého se žádný problém nekoná. Naopak, mobil zdá se být svižnější, baterie vydrží znatelně déle. Opravena byla chyba, kdy Hi-Fi Cast mi zase přehrává do bluetooth. Jediná drobnůstka je, že mi Gemini šeptá do bluetooth handsfree a nevím jak zvýšit hlasitost jen u ní. Jen si nejsem jist, jestli to nebylo i v OneUI 6.1. Tak až na vzhled a některá nastavení dobrý. Nemusel jsem mazat cache, natož se pouštět do továrního nastavení. Je fakt, že hry nehraju.
Elvis1997
Navigator
Možnosti
Udělal jsem jak Továrko tak předtím i Wipe cache...takže je to spíš otázka na vývojáře Samsungu...
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak to potom ano. Pokud by telefon blbnul i nadále a značně zhoršil užívání, nebál bych se ani případné reklamace.

Elvis1997
Navigator
Možnosti
Díky. No vlastně je viditelná chyba jen v této animaci a pozdějším zhasínání obrazovky po stisku bočního tlačítka. Tak jsem napsal, jak jste mi řekl a oznámil. Třeba to odstraní v další aktualizaci. Pravdou je, že lagovaní animace vlajce Samsungu úplně nesluší. Kolik máte na s24 ultra volné RAMky? Já mám po aktualizaci na UI7 mezi 6,5 a 4,9GB
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň.
v nastaveniach hlasitosti ste pozerali nižšie označené nastavenie.
1746294584349.jpg
OXO37
Hotshot
Možnosti
To bylo samozřejmě první, co jsem zcela neúspěšně vyzkoušel. Chtěl jsem zesílit hlasitost Gemini jen při kecaní do bluetooth, tak jsem si vytvořil rutinu, aby hlasitost zesílila na max, ale ani to nepomáhá. Gemini v handsfree za jízdy není téměř slyšet, telefonní hovory jsou OK. Gemini do handsfree jsem vypnul. Přímo z mobilu slyšet je.
0 Like
Pa3kAzzaro
Pioneer
Možnosti
Tak isto S23 žiadny problém 👌
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, UI 7 je nepodařený slepenec ONE UI a iOS, děsně nepraktické, a hnusné. Navíc stejné problémy se záseky.