Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung s24

(Téma vytvořeno: 12-02-2024 10:50 AM)
388 Zobrazení
Members_MN91kBZ
First Poster
Možnosti

Dobrý den. Koupil jsem si galaxy s24 a po 3 dnech jsem ho musel vrátit kvůli baterce. Baterie na obrazovce vydržela necelé 3 hodiny a 100% baterky bylo pryč. Pročítal jsem si fóra a lidi psali o kalibraci baterky, že to chvilku trvá. Pak jsem zase Koukal na ytb a na on screen baterie jim vždy vydržela 7-10 hodin. Mě 3dny pokaždé max 3 hodiny. Má stim někdo zkušenost nebo jsem mé vadný kus ? 

0 Like
16 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nejedná se o kalibraci, ale o učení se. Jsou tam dvě věci:

• telefon po instalaci dělá hodně věcí - indexuje soubory, rozpoznává obličeje na fotkách, optimalizuje procesy, a to má vliv na spotřebu. Tohle by mělo zabrat 1-5 dnů podle množství dat.
  • telefon se učí, jak jej používáte a podle toho nastavuje procesy, například se snaží, aby zbytečně neběžela indexace v sobě, kdy po něm chcete něco jiného, protože špičková zátěž dává baterce víc zabrat, než 2x tak dlouhá, ale poloviční. Tohle trvá asi týden.

Ohledně zapnutého displeje, to je těžké. Lidi se předhánějí, kolik jim telefon vydrží, ale už nenapíšou, jak ho používají. Je rozdíl mít 3 hodiny zapnutou náročnou hru v plném rozlišení s jasem na maximum nebo jet podle navigace a 7 hodin číst knihu s šedým textem na černém pozadí.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Members_MN91kBZ
First Poster
Možnosti

Děkuji za odpověď. Na telefonu jsem měl necelé 3 hodiny na soc. Sítích. Žádné hry jsem nehrál. Měl jsem sníženy jas a nastaveny procesor na ten spořící režim či jak se to jmenuje. Procenta u použitých aplikací dávali dohromady 20% takže bych měl mít 80% baterky, ale byl úplně vybytý takže -100%

0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
No to jsou ty procesy na pozadí v prvních dnech. Baterii má smysl hodnotit až po týdnu, ale ve vašem případě bylo asi něco špatně. Napadá mě například, jestli jste neobnovil telefon ze zálohy, pak některé aplikace mohou zlobit. Ale samozřejmě nemůžu vyloučit ani vadný kus, 3 hodiny jsou už hodně málo. Já zrovna dnes zkoušel, kolik žere Waze a asi 4% za 20 minut, takže to odpovídá 12% za hodinu, což je 8 hodin SOT při jedné z nejnavštěvovanějších činností. Já mám ale S24 Ultra.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Members_MN91kBZ
First Poster
Možnosti

Uživatel

@Libb  napsal:
No to jsou ty procesy na pozadí v prvních dnech. Baterii má smysl hodnotit až po týdnu, ale ve vašem případě bylo asi něco špatně. Napadá mě například, jestli jste neobnovil telefon ze zálohy, pak některé aplikace mohou zlobit. Ale samozřejmě nemůžu vyloučit ani vadný kus, 3 hodiny jsou už hodně málo. Já zrovna dnes zkoušel, kolik žere Waze a asi 4% za 20 minut, takže to odpovídá 12% za hodinu, což je 8 hodin SOT při jedné z nejnavštěvovanějších činností. Já mám ale S24 Ultra.

Díky moc za odpověď. Objednám ho znova a dam mu asi ještě jednu šanci. Rozmýšlel  jsem se ještě nad iPhone 15. Ale i po těch 3 dnech mě hodně bavil. A to můj starý telefon je iPhone. 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Nechcete zkusit Ultru? Přece jen je to ještě o hodně lepší kus hardware :smiling-face: pokud tedy na vás není moc velká.

0 Like
Members_MN91kBZ
First Poster
Možnosti

Měl jsem ji 😁 ale právě díky tomu, že byla velká, tak jsem ji vrátil a pořídil si klasickou s24 se kterou jsem měl teda tenhle problém. Bohužel. 

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Z Vás musí mít eshopy radost a necháte si někdy něco, nebo jen neustále všechno vracíte? :face-with-tears-of-joy:

0 Like
Members_MN91kBZ
First Poster
Možnosti

Tak pokud mi přijde nějakým způsobem rozbité zboží tak si ho určitě nenechám. 

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Třeba ta Ultra byla tak rozbitá, že byla velká, S24, že asi málo vydržela baterka, aby ne po zkušenostech s Ultrou, ale tak objednáme znova na týden a pak zase zpátky k iphonu, kolikrát trpím za provozovatle espopu. 

0 Like