Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung S24 se nenabíjí

(Téma vytvořeno: 19-06-2024 05:39 PM)
559 Zobrazení
Adam-156
First Poster
Možnosti

Ahoj, mám asi měsíc S24 a už jsou to asi 3 dny, co se mi telefon nenabíjí přes kabel, ale pouze bezdrátově. Na internetu jsem hledal, co by to mohlo být. Vlhkost tam není, špína a prach taky ne. Bojím se, že to bude špatný USB port. Máte někdo podobnou zkušenost? Pomohlo něco? Předem díky za odpověď.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Adam-156
před nedávnem jsem v rodině reklamoval model S24. Také problémy s nabíjením. Do týdne mi v servise vyměnili nabíjecí port. Je možné, že budete mít obdobný problém.
Každopádně bych nejdříve provedl tovární nastavení, zda se to nespraví, ale vypadá to, že problém je na straně hardwaru.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Adam-156
před nedávnem jsem v rodině reklamoval model S24. Také problémy s nabíjením. Do týdne mi v servise vyměnili nabíjecí port. Je možné, že budete mít obdobný problém.
Každopádně bych nejdříve provedl tovární nastavení, zda se to nespraví, ale vypadá to, že problém je na straně hardwaru.

danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekny den,skúste diagnostiku kábloveho nabijania v menu mobilu cez starostlivosť o zariadenie,ak nebude oki nasledne továrenské nastavenia .Ak by to naďalej nešlo, riesiť servisom.😉
0 Like
Adam-156
First Poster
Možnosti
Dobrý den, děkuji za nápady. Diagnostiku jsem provedl, ale tím, že kabel vůbec neidentifikuje, tak mi to nic neukázalo. Budu muset vyzkoušet tovární nastavení
0 Like
M1GGaD1GG
Pathfinder
Možnosti
Dávám factorce tak 10% šanci na cure.. pomohla? 🙂
0 Like
Adam-156
First Poster
Možnosti
Ještě jsem nezkoušel resetovat. Čekám na víkend. Mám teď dost práce a telefon potřebuju každý den.
0 Like
Adam-156
First Poster
Možnosti
UPDATE: nepomohlo nic, až reklamace, kdy mi vyměnili USB port se zády telefonu. Ještě jednou díky za rady 🙂
0 Like